0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства (ID:12684)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 43
Рік виконання: 2010
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи ефективності систем обслуговування в закладах ресторанного господарства 1.1 Сутність та економічне значення ресторанного господарства 1.2. Основні ознаки класифікації закладів ресторанного господарства 1.3 Види обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства Розділ 2. Особливості надання послуг харчування споживачам у ресторані готелю «діамант» 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант» 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності послуг харчування у ресторані готелю «діамант» Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову