0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон» (ID:13254)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2011
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОСНОВИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ 1.1.Характеристика закладів ресторанного господарства при готелі 1.2. Організація "шведського столу" 1.3. Організація прискорених видів харчування 1.4. Особливості обслуговування в номерах готелю РОЗДІЛ 2. ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЯ «РОСАВА» 2.1 Загальна характеристика підприємства 2.2 Умови харчування і методи обслуговування в готелі «Росава» 2.3 Організація сніданку ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову