0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект готелю 4* ділового призначення на 100 номерів у м. Луцьк (ID:138751)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 242
Рік виконання: 2016
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1. ОБГРУНТУВАННЯ( ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ) 8 1.1. Маркетингові дослідження ринку готельних послуг в м. Луцьк 8 1.1.1. Дослідження ареалу діяльності готелю ділового призначення 8 1.1.2. Аналіз ринку послуг готельно-ресторанного господарства регіону 15 1.1.3.Дослідження ринку конкурентів в ареалі діяльності закладу 20 1.1.4. Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності закладу 32 1.1.5. Визначення місткості ринку та його сегментація 38 1.1.6. Характеристика маркетингової політики готелю «Shopenhauer» 40 1.2. Концепція готелю «Shopenhauer» 43 РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 52 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу готелю «Shopenhauer» 52 2.2. Проектування житлової групи приміщень готелю ділового призначення 58 2.3.Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень готелю ділового призначення 65 2.4.Проектування підприємств харчування в готелі «Shopenhauer» 66 2.4.1. Організація виробничого процесу в ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 70 2.4.2. Проектування технологічних процесів механічного кулінарного обробляння сировини та виготовлення напівфабрикатів ЗРГ при готелі ділового призначення 78 2.4.3. Проектування процесу виробництва готової кулінарної продукції ЗРГ при готелі ділового призначення 89 2.4.4.Проектування процесів обслуговування споживачів в ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 122 2.5. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі в готелі «Shopenhauer» 127 2.6. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в готелі «Shopenhauer» 128 2.7. Проектування приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення в готелі «Shopenhauer» 129 2.8. Проектування адміністративних приміщень в готелі «Shopenhauer» 130 2.9. Проектування господарських та виробничих приміщень в готелі «Shopenhauer» 131 2.10. Проектування побутових приміщень готелю ділового призначення 134 2.11. Визначення загальної площі об’єкту та поверховості будівлі 135 2.12. Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм в проектованому ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 140 2.13. Розроблення планувального рішення об’єкту 146 2.14. Розроблення схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування виробничих цехівв ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 146 РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ 148 3.1. Передпроектні роботи 148 3.1.1. Розроблення попередніх концептуальних архітектурних пропозицій готелю ділового призначення 148 3.1.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках (обґрунтування місця розташування, необхідної території та умов будівництва) 151 3.1.3. Визначення інженерних характеристик готелю «Shopenhauer» 154 3.2. Інженерно-будівельні рішення готелю «Shopenhauer» 159 3.2.1. Інженерні системи проектованого готелю «Shopenhauer» 159 3.2.2. Пропозиції щодо дизайну готелю ділового призначення 164 3.2.3. Будівельно-технічні показники проекту 169 3.2.4. Кошторис будівництва готелю ділового призначення 170 3.3. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта 171 3.4. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту готелю ділового призначення 172 3.4.1. Створення системи управління охороною праці готелю ділового призначення 172 3.4.2.Заходи охорони праці в готелі ділового призначення 174 3.4.3.Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях готелю «Shopenhauer» 177 3.4.4.Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування готелю ділового призначення 179 3.4.5. Цивільний захист готелю ділового призначення «Shopenhauer» 180 РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ 182 4.1. Управління підприємством 182 4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу готелю ділового призначення «Shopenhauer» 182 4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління підприємством 183 4.2. Економічна частина 191 4.2.1. Обґрунтування операційних доходів готелю «Shopenhauer» 191 4.2.2. Планування операційних активів (ресурсів) готелю «Shopenhauer» 203 4.2.3. План з праці готелю ділового призначення 205 4.2.4. Планування поточних витрат готелю «Shopenhauer» 211 4.2.5. Планування маржинального доходу готелю «Shopenhauer» 214 4.2.6. Планування операційного прибутку готелю ділового призначення за сценаріями розвитку. Діагностика отриманих результатів 215 4.2.7. Планування основних показників діяльності готелю ділового призначення на п’ять років 217 4.2.8. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту готелю «Shopenhauer» 219 РОЗДІЛ 5. РОЗВИТОК ПРОЕКТУ 222 5.1. Розширення асортименту додаткових послуг в готелі ділового призначення «Shopenhauer» 222 5.2. Підвищення якості обслуговування в готелі ділового призначення 227 ВИСНОВКИ 230 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 235 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 2 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу готелю «Shopenhauer» Головною послугою, що буде надавати проектований готель ділового призначення буде розміщення та тимчасове проживання гостей. На основі цього доречно скласти експлуатаційну програму готелю ділового призначення. Експлуатаційна програма складається на основі кількості місць для розміщення (проживання) гостей, що передбачається в плановому періоді. Вона виражається в натуральних і вартісних показниках. Натуральним показником експлуатаційної програми є кількість місце-днів, а вартісним - виручка (доход) від реалізації послуг з розміщення клієнтів [33]. Одноразова місткість готелю ділового призначення розраховується за формулою (2.1): О м = К м × Ч пм , [42] (2.1) де О м – одноразова місткість готелю ділового призначення; К м – кількість номерів кожної категорії; Ч пм – число потенційних місць у кожному номері. Можлива пропускна спроможність готелю ділового призначення (формула 2.2): ПС м = О м × Ч др , [42] (2.2) де ПС м – можлива пропускна спроможність; Ч др – кількість календарних днів роботи готелю ділового призначення. Пропускна спроможність готелю ділового призначення (формула 2.3): ПС = ПС м – К кр , [42] (2.3) де ПС – пропускна спроможність; К кр - кількість людино-діб перебування номерного фонду в капітальному ремонті та реконструкції. Планова пропускна спроможність готелю ділового призначення (формула 2.4): ПС пл = ПС– К пр - К со – К ін , [42] (2.4) де ПС пл – планова пропускна спроможність; К пр - кількість людино-діб перебування номерного фонду під плановим ремонтом; К со - кількість людино-діб перебування номерного фонду у простої з причин санітарної обробки номерів; К ін - кількість людино-діб перебування номерного фонду під плановим ремонтом та з інших причин. Середня місткість готелю ділового призначення (формула 2.5): , [42] (2.5) де – середня місткість готелю ділового призначення; М п – кількість місць в експлуатації на початок періоду; М к – кількість місць в експлуатації на кінець періоду; t1, t2 – термін перебування номерів в експлуатації, відповідно на початок і на кінець періоду; Т – загальний календарний термін експлуатації номерного фонду готелю. Плановий коефіцієнт завантаження номерного фонду за певний період (формула 2.6): К з(пл)= ПС пл / ПС [42] (2.6) де К з(пл)- плановий коефіцієнт завантаження номерного фонду. Результати досліджень наведено в таблиці 2.1.