0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація постачання продовольчими товарами закладу ресторанного господарства на прикладі бару (ID:148600)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 30
Рік виконання: 2016
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Розділ I. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 1.1. Характеристика бару як типу підприємства ресторанного господарства 1.2. Визначення, сутність, мета постачання продовольчих товарів на підприємства харчування 1.2. Особливості постачання продовольчих товарів до підприємств ресторанного господарства – барів. Форми і способи руху товару. Транспорт для постачання товару і вимоги до нього 1.3. Критерії вибору постачальників. Вимоги до якості та асортименту продовольчих товарів. 1.4. Визначення потреби у постачанні продуктів у ресторанному господарстві. Управління складським господарством підприємства Розділ II. Основні відомості про досліджуваний ресторан. Шляхи вдосконалення постачання продовольства у ресторан «Печерський дворик» 2.1. Характеристика досліджуваного підприємства ресторану «Печерський дворик» 2.2. Аналіз організації процесу постачання продовольчих товарів до ресторану 2.3. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства Висновок Список використаної літератури та джерел. ДОДАТОК А
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову