0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація постачання продовольчими товарами закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану класу "вищого"» (ID:148604)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2016
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ I. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 1.1. Визначення, сутність, мета постачання продовольчих товарів на підприємства харчування 1.2. Особливості постачання продовольчих товарів до ресторану першого классу. Форми і способи руху товару. Транспорт для постачання товару і вимоги до нього 1.3. Критерії вибору постачальників. Вимоги до якості та асортименту продовольчих товарів в ресторанах першого классу 1.4. Визначення потреби у постачанні продуктів у ресторанному господарстві. Управління складським господарством підприємства Розділ II. Основні відомості про досліджуваний ресторан. Шляхи вдосконалення постачання продовольства у ресторан «Печерський дворик» 2.1. Характеристика досліджуваного підприємства ресторану «Печерський дворик» 2.2. Аналіз організації процесу постачання продовольчих товарів до ресторану 2.3. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства Висновок Список використаної літератури та джерел. ДОДАТОК А
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову