0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

М'ЯСО-РИБНИЙ ЦЕХ ЇДАЛЬНІ З ВІЛЬНИМ ВИБОРОМ СТРАВ. КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ – 350 (ID:156962)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 23
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Основна частина 1.1. Характеристика підприємства 4 1.2. Визначення виробничої програми підприємства. 5 1.3. Призначення цеху, який проектується і режим його роботи. 11 1.4. Складання виробничої програми і розрахунок сировини. 12 1.5. Лінії приготування страв. 13 1.6. Розрахунок холодильного обладнання. 14 1. 7. Розрахунок і підбір механічного обладнання 15 1.8. Розрахунок чисельності виробничого персоналу. 16 1.9. Розрахунок і підбір немеханічного обладнання. 17 1.10. Підбір інвентаря, посуду, інструментів. 19 1.11. Розрахунок площі цеху. 20 1.12. Організація праці в цеху. 21 Висновки Додатки Використана література Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
М'ясо-рибний цех – це структурна одиниця підприємства громадського харчування, яка відноситься до заготівельних цехів. Суть його роботи полягає в тому, що даний цех здійснює первинну обробку м’ясної та рибної сировини, в подальшому виготовляє із неї напівфабрикати, які потім використовують інші доготівельні цехи підприємства (гарячий, холодний). Даний цех розміщується так, щоб він мав доступ до складської групи приміщень і до доготівельних цехів.