0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Загальна характеристика, аналіз та адаптація страв із смаженого м’яса (стейки) у спеціалізованому м’ясному ресторані» (ID:182041)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2014
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ПЛАН Вступ…………………………………………………………………………………4 1. Загальна характеристика групи кулінарної продукції 1.1. Значення в харчуванні страв із смаженого м’яса………………………….7 1.2. Класифікація та асортимент страв із смаженого м’яса (стейки)………..12 1.3. Характеристика рецептурного складу та ТПВ страв із м’ясної сировини………………………………………………………………………15 1.4. Вимоги до якості страв із смаженого м’яса (стейки), особливості оформлення і реалізації, умови і терміни зберігання…………………...20 2. Об’єкти, матеріали та методи дослідження ………………………………..22 2.1. Об’єкти та матеріали дослідження 2.2. Методи дослідження 3. Адаптація технології виробництва страви у спеціалізованому ресторані „М’ясні страви” 3.1. Мотивація адаптації страви………………………………………………..24 3.2. Моделювання технологічного процесу виробництва страви……………26 4. Технологічне забезпечення якості страви 4.1. Розрахунок харчової та енергетичної цінності страви…………………..31 4.2. Вимоги до якості готової страви…………………………………………..32 5. Розробка технологічної документації на страву…………………………...34 Висновки……………………………………………………………………………35 Перелік посилань…………………………………………………………………..36 Додатки Додаток А…………………………………………………………………………38
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову