0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект флотелю на 40 номерів зі смузі-баром у м. Миколаїв (ID:188557)

Тип роботи: бакалаврська
Сторінок: 75
Рік виконання: 2015
Вартість: 550
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ…………………………………………………………………………………….. 5 Розділ І. Обгрунтування проекту…………………………………………………… 7 1.1. Опис місця розміщення об’єкта……………………………………………………7 1.2. Вивчення дислокації об’єктів готельно-ресторанного господарства у районі, їх характеристика (режим роботи, тип (клас), категорія, місткість)……………………………………………………………………………. 8 1.3. Вивчення контингенту потенційних споживачів ……………………………….11 1.4. Визначення структури флотелю (перелік структурних підрозділів, кількість і категорії номерів, кількість місць і структура ЗРГ при готелі…………………………………………………………………………………… 13 1.5. Вивчення можливості підключення проектованого флотелю до інженерних мереж…………………………..………………………………………………………. 18 Розділ ІІ. Проектування приміщень флотелю ……………………………………20 2.1. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень………………….. 20 2.2. Проектування житлової групи приміщень ………………………………………24 2.3. Проектування ЗРГ при флотелі…………………………..……………………… 26 2.3.1. Проектування технологічного процесу у ЗРГ при флотелі (проектування денної виробничої програми ЗРГ і виробничих відділень гарячого і холодного у доготівельному цеху)………………………………………………………………… 26 2.3.2. Розроблення структурно-технологічної схеми виробничого процесу у ЗРГ і доготівельному цеху)………………………………………………………………… 54 2.3.3. Підбір технологічного устаткування виробничих приміщень ЗРГ та визначення площі доготівельного цеху……………………………………………… 57 2.4. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі в флотелі…………………………………………………………………………………62 2.5. Проектування приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення в флотелі…………………………………….….…………………………………………63 2.6. Проектування адміністративних та адміністративно-побутових приміщень у флотелі…………………………..………………………………………………………64 2.7. Проектування господарських і виробничих приміщень у флотелі………………………………………………………. …………………………65 Розділ III. Розроблення планувального рішення флотелю ……………………..67 3.1. Визначення складу і площ приміщень проектованого флотелю ………………67 3.2. Визначення загальної площі об’єкта та поверховості будівлі (флотель і ЗРГ в одній будівлі) …………………………………………………………………………. 71 Висновки та пропозиції………………………………………………………………72 Список використаних джерел і інтернет-ресурсів………………………………..74 Графічні матеріали Обов’язкові графічні матеріали: Креслення 1. Планувальне рішення І-го поверху флотелю Креслення 2. Планувальне рішення закладу ресторанного господарства при флотелі з розміщенням технологічного устаткування у гарячому та холодному віділеннях кухні Креслення3. Планувальне рішення типового житлового поверху флотелю
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми курсового проекту. Розвиток туристичної галузі сьогодні є надзвичайно актуальним, оскільки туризм є одним із важливих чинників виходу нашої економіки з кризи, стабільного і динамічного збільшення надходжень до бюджету, позитивного впливу на стан справ у багатьох галузях народного господарства, підвищення зайнятості населення, розвитку у ринкових відносинах. Туризм виконує важливу роль у здійсненні широкомасштабних завдань по розбудові української державності, входженню України до світового співтовариства, культурному та духовному відродженню нації. Адже Україна має багаті туристичні можливості, розвинуту мережу авіаційних, залізничних, автомобільних, морських і річкових шляхів сполучення, має вигідне для туризму місце розташування на перехресті шляхів між Заходом та Сходом. Саме тому Україна має всі умови для того, щоб стати туристичною державою світового рівня. Водночас, подальший розвиток туризму стримує відсутність належної інфраструктури, відповідних сервісних умов, що в свою чергу позначається на рівні якості обслуговування туристів. Основною складовою туристської індустрії є готельне господарство. Саме готельні підприємства виконують одну з найважливіших функцій у сфері обслуговування туристів: забезпечують їх сучасним житлом і побутовими послугами. Витрати на готельні послуги становлять приблизно від 30% до 50% усіх витрат у кошторисі туристів. Окрім того, готельний комфорт є головним предметом зацікавлення туристів. Тому ця сфера є дуже важливим елементом туристичної галузі. Важливим чинником розвитку туризму є якість обслуговування туристів у готелях. В Україні розвинена система готелів та інших закладів відпочинку, яким, як і в багатьох країнах, привласнюються певна кількість “зірок” залежно від рівня комфорту і обслуговування. Варто зазначити, що готелю для отримання “зірки” потрібно спочатку пройти обов'язкову сертифікацію, а потім процедуру категоризації. На сьогодні в Україні функціонує 2573 сертифікованих засобів розміщення, з них 503 мають категорію п’ятизіркових, чотиризіркових – 77, тризіркових – 215, двозіркових – 100, однозіркових – 96. Індустрія туризму перетворилася на досить ефективну і високоприбуткову галузь. Щорічне зростання надходжень від міжнародної туристичної діяльності складає в середньому 14,8%, в той час як в інших галузях економіки він був на рівні 8,8%. Туристичну індустрію відносять до розряду галузей, які визначатимуть світовий економічний розвиток. За даними Всесвітньої туристської організації на частку туризму припадає близько 11% світового валового продукту, до 30% торгівлі і майже 10% світових капіталовкладень. Мета курсового проекту полягає у розробленні проекту флотелю зі смузі-баром у м. Миколаїв. Об’єкт курсового проекту: проектування флотелю зі смузі-баром у м. Миколаїв. Предмет дослідження: флотель на 40 номерів зі смузі-баром у м. Миколаїв. Для досягнення поставленої мети необхідно виконати наступні завдання: 1. описати місце розміщення об’єкту; 2. вивчити об’єкти готельно-ресторанного господарства у районі, де проектуватиметься флотель; 3. вивчити контингент потенційних споживачів; 4. визначити структуру флотелю та можливості його підключення до інженерних мереж; 5. спроектувати усі необхідні приміщення флотелю; 6. спроектувати технологічний процес в ЗРГ при флотелі та підібрати технологічне устаткування для кухні з виробничими відділеннями: холодним і гарячим; 7. розробити планувальне рішення флотелю та визначити склад і площі приміщень; 8. визначити загальну площу проектованого об’єкта та його поверховості.   Розділ І. Обгрунтування проекту. 1.1.Опис місця розміщення об’єкту Заводський район – крупний промисловий транспортний та культурний центр міста Миколаїв. Був заснований у 1938 році. Заводський район за весь час свого існування є основним промисловим районом м. Миколаєва. 36,8% усіх промислових підприємств міста розташовані на його території. Район омивається водами Бузького лиману. Територія району становить 27 кв. км., на якій 173 вулиці і провулки, довжина шляхів загального користування – 112 км, житловий фонд 6192 будинки різної форми власності, населення – 125 тис. осіб. До складу Заводського району входять кілька територіальних утворень (Велика і Мала Коренихи), а також компактні мікрорайони само забудов, що склалися історично (Залізничне селище, робітниче селище Ялти). В районі розвинуті такі галузі промисловості, як суднобудівна, машинобудівна, легка, харчова. Торгове обслуговування здійснює 1281 об’єкт, з них: 471 магазинів (232 - продовольчих, 237 – промислових), 116 закладів ресторанного господарства, 432 кіосків та павільйонів, 35 зупиночних комплексів з вмонтованими торговельними об’єктами, 6 ринків, 2 торговельних майданчики, 3 торговельних комплексів кіосків і павільйонів, 11 автозаправних станцій. Найбільші підприємства Заводського району: ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод», ПАТ "Завод "Екватор", ПрАТ “Миколаївський завод залізобетонних виробів”, ТОВ СП „Нібулон", ДП "Миколаївський морський торговельний порт", Філія ДП «Державна продовольчо-зернова корпорація України», «Миколаївський портовий елеватор» , ПАТ "Миколаївський комбінат хлібопродуктів", КП «Миколаївелектротранс». Населення району обслуговують 17 лікувально-профілактичних закладів. На території району знаходиться 17 дошкільних навчальних закладів, 20 загальноосвітніх закладів, 2 школи-інтернати, 2 реабілітаційних центри, музична школа, 9 середньо-спеціальних навчальних закладів, 5 вищих навчальних закладів. Серед них Національний університет кораблебудування ім. адмірала С.О.Макарова, Миколаївський державний університет ім. В.О.Сухомлинського (факультети психології та економіки), Миколаївський державний аграрний університет, Національний університет "Одеська юридична академія", Миколаївська філія приватного вищого навчального закладу "Європейський університет". Культурним обслуговуванням населення району займаються 9 бібліотек, обласний палац культури, палац науки та культури Миколаївського технікуму залізничного транспорту, 6 будинків культури, культурно-ігровий комплекс дитяче містечко "Казка", Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії, парк "Ліски", "Яхт-клуб". В районі працюють 356 різноманітних спортивних споруд, 2 стадіони - Центральний міський стадіон, стадіон "Юність", льодовий каток "Гольфстрим", плавальний басейн, легкоатлетичний манеж, 180 площинних спортивних споруд (тенісні корти, футбольні поля, баскетбольні, волейбольні, гандбольні, комплексні спортивні майданчики), 70 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 10 стрілецьких тирів, 3 веслувально-спортивні бази, 5фітнес-клубів, 2 спортивні клуби, 4 фізкультурно-спортивні товариства, 13 ДЮСШ, КДЮСШ, СДЮСШОР. Гарантом забезпечення життєдіяльності району, чіткої та скоординованої роботи підприємств, виконання законодавчої дисципліни, вирішення питань соціально-культурного напрямку є адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради.