0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готель ділового призначення з інноваційною системою DS в Подільскому районі міста Києва (ID:215965)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 288
Рік виконання: 2016
Вартість: 17000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП . РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО - ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ…… 1.1 Характеристика району, де планується розмістити заклад та обґрунтування вибору місця будівництва . 1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг . 1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів . 1.4 Обґрунтування переліку послуг, що надаватимуться . 1.5 Визначення концептуальних засад діяльності підприємства гостинності 1.6 Обґрунтування технічної можливості будівництва проектованого підприємства РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ .. 2.1 Моделювання та структуризація сервісного процесу .. 2.1.1 Розроблення організаційно – функціональної структури підприємства гостинності .. 2.1.2 Організація прийому та розміщення туристів .. 2.2 Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень .. 2.3 Проектування житлових приміщень .. 2.4 Проектування закладів ресторанного господарства при готелі .. 2.4.1 Тип і місткість підприємств харчування при готелі .. 2.4.2 Організація роботи закладів харчування .. 2.4.2.1 Складання меню і розроблення виробничої програми підприємства .. 2.4.2.1.1 Визначення режиму роботи закладів харчування при готелі, що проектується . 2.4.2.1.2 Складання таблиці та графіка завантаження зали .. 2.4.2.1.3 Визначення кількості страв і напоїв, що реалізуються в залі .. 2.4.2.2 Розрахунок необхідної кількості сировини для забезпечення виробничої програми закладів харчування при готелі, що проектується .. 2.4.2.3 Обґрунтування структури і складу приміщень на основі структурно-технологічної схеми виробництва .. 2.4.2.4 Проектування складського господарства .. 2.4.2.4.1 Організація роботи складу .. 2.4.2.4.2 Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів .. 2.4.2.5 Проектування заготівельних цехів .. 2.4.2.5.1 Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць .. 2.4.2.5.2 Підбір устаткування, інвентарю цехів та розрахунок їх площ .. 2.4.2.6 Проектування доготівельних цехів .. 2.4.2.6.1 Організація роботи доготівельних цехів .. 2.4.2.6.2 Підбір обладнання, інвентарю цехів та розрахунок їх площ .. 2.4.2.7 Проектування мийної кухонного посуду .. 2.4.3 Організація обслуговування споживачів .. 2.4.4 Просторове рішення зони обслуговування та її матеріально-технічне забезпечення .. 2.4.5 Проектування адміністративно-побутових приміщень .. 2.4.6 Проектування технічних приміщень .. 2.4.7 Визначення загальної площі підприємств харчування готелю, що проектується .. 2.5 Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення .. 2.6 Проектування службових, господарських та виробничих приміщень готелю .. 2.7 Визначення загальної площі закладу, конфігурації та поверховості будівлі .. 2.8 Розроблення об’ємно-планувального рішення проектованого підприємства готельно-ресторанного господарства .. 2.9 Умови забезпечення санітарно-гігієнічних норм в готелі .. РОЗДІЛ 3 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ .. 3.1. Розміщення закладу в містобудівній структурі .. 3.2. Інженерно-будівельні рішення підприємства .. 3.3 Характеристика інженерних систем готелю .. 3.4. Пропозиції щодо дизайну .. 3.4.1. Зовнішня архітектурна композиція .. 3.4.2. Інтерєр приміщень для обслуговування відвідувачів .. 3.5 Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки .. 3.5.1 Організація служби охорони праці на підприємстві .. 3.5.2 Аналіз виробничого травматизму на підприємстві .. 3.5.3 Санітарні умови праці на виробництві .. 3.5.3.1 Мікроклімат приміщень .. 3.5.3.2 Загазованість повітря .. 3.5.3.3 Запиленість повітря .. 3.5.3.4 Захист від шуму .. 3.5.3.5 Захист від вібрації .. 3.5.3.6 Освітлення .. 3.5.3.7 Випромінювання .. 3.5.4 Електробезпека у виробничих приміщеннях………………………. 3.5.5 Пожежна безпека .. 3.5.6 Техніка безпеки під час обслуговування основного технологічного обладнання .. 3.5.7 Забезпечення санітарно-побутовими приміщеннями .. 3.5.8 Пропозиції щодо поліпшення охорони праці на підприємстві .. РОЗДІЛ 4 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ .. 4.1 Система управління .. 4.2 Обґрунтування основних економічних та фінансових параметрів діяльності проектованого готелю .. 4.3 Прогнозування грошового потоку .. 4.4 Оцінка основних показників ефективності інвестиційного проекту по створенню готелю 3* «PODOL» .. РОЗДІЛ 5 ІНОВАЦІЙНИЙ .. 5.1 Розробка інноваційного поекту «Deep Sleep» на підприємстві готельного господарства «PODOL» .. 5.1.1 Загальна характеристика програми «DS» .. 5.1.2 Характеристика бінауральної стимуляції .. 5.1.3. Маркетингові дослідження ринку інноваційної послуги «DS» .. 5.1.4 Шляхи забезпечення виробництва та реалізації послуги «DS» .. 5.2 Створення моноконцептуальної зали на підприємстві готельно-ресторанного господарства «PODOL» .. ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Робота включає 9 креслень разом з інноваційною частиною.