0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління ресурсним потенціалом ресторанно-готельного комплексу (ID:229967)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 118
Рік виконання: 2016
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 7 Розділ 1 Теоретичні аспекти управління ресурсним потенціалом в підприємствах готельного господарства 10 1.1. Поняття та особливості формування ресурсного потенціалу в підприємствах готельного господарства 10 1.2. Характеристика складових елементів ресурсного потенціалу підприємств готельного господарства 19 Висновки до розділу 1 50 Розділ 2 Дослідження ефективності управління господарською діяльністю та ресурсним потенціалом ресторанно-готельного комплексу _________ 52 2.1. Характеристика організаційно-економічного профілю підприємства 52 2.2. Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів ресторанно-готельного комплексу __________ 64 2.3. Аналіз ефективності управління трудовими ресурсами підприємства 73 Висновки до розділу 2 82 Розділ 3 Підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом РГК _____ 85 3.1. Обґрунтування стратегії управління ресурсним потенціалом підприємства 85 3.2. Напрями удосконалення управління ресурсним потенціалом РГК _______ 90 3.3. Розрахунок ефективності запропонованих заходів 100 Висновки до розділу 3 108 Висновки 110 Список використаних джерел 116 Додатки 122
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову