0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи м'ясо-рибного цеху загальнодоступної їдальні на 70 місць (ID:279793)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 32
Рік виконання: 2017
Вартість: 750
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 3 Розділ 1.Характеристика підприємства 4 1.1Характеристика їдальні як типу закладу ЗРГ 4 1.2. Основні ознаки класифікації їдалень 4 1.3. Загальні вимоги та правила роботи їдальні. 6 1.4. Організація обслуговування в їдальні 7 Розділ 2.Характеристика м΄ясо-рибного цеху 8 2.1 Особливості виробничої структури в їдальні 8 2.2 Призначення, асортимент продукції та вимоги до розміщення цеху 10 2.3 Структура та організація ліній, ділянок, робочих місць 10 2.4 Організація праці та режим роботи цеху 12 Розділ 3 Розрахункова частина 12 3.1. Розрахунок денної кількості споживачів 13 3.2. Визначення денної кількості страв і напоїв їдальні 13 3.3. Складання виробничої програми їдальні 16 3.4. Розрахунок необхідної кількості сировини для виконання виробничої програми 21 3.5. Організація роботи в м’ясо-рибному цеху 21 3.5.1. Складання виробничої програми цеху 21 3.5.2. Організація робочих місць в цеху 22 3.2.3. Розрахунок виробничого персоналу 27 3.2.4. Розробка графіка виходу на роботу 29 4. Схема розміщення обладнання в цеху. 29 Висновок 31 Література 32
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову