0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проектування кондитерського цеху кафе-кондитерської (+креслення, +продуктова відомість - все входить у вартість) (ID:310107)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2016
Вартість: 390
Купити цю роботу
Зміст
Вступ………………………………………………………………………………………..4 1. Техніко-економічне обгрунтування ……….………………………………………….7 1. 1. Характеристика району та обґрунтування вибору місця будівництва………….7 1.2. Обґрунтування необхідності будівництва підприємства у відповідності до розрахункових нормативів розвитку мережі…………………………………………….9 1.3. Обґрунтування вибору типу підприємства, що проектується, і методу обслуговування…………………………………………………………………………...11 1.4. Обґрунтування режиму роботи підприємства та визначення концептуальних засад його діяльності………………………………………………….13 1.5. Вивчення можливості підключення проектуємого підприємства до існуючих інженерних мереж…………………………………………………………….13 2. Розробка виробничої програми закладу ресторанного господарства…………….14 3. Розрахунок виробничих приміщень…………………………………………………26 3.1. Складання денної виробничої програми кондитерського цеху і розроблення структурно-технологічної схеми виробництва………………………………………..26 3.2. Розрахунок чисельності персоналу………………………………………………..30 3.3. Підбір та розрахунок обладнання цехів…………………………………………...31 3.4. Визначення площі кондитерського цеху…………………………………………..35 3.5. Організація роботи кондитерського цеху…………………………………………36 3.6. Санітарно-гігієнічне забезпечення підприємства………………………………...38 3.7. Визначення на основі ДБН складу та прощі приміщень проектуємого закладу..46 3.8. Визначення загальної площі підприємства, що проектується та його поверховості……………………………………………………………………………..48 Висновки………………………………………………………………………………….49 Список використаної літератури………………………………………………………..50
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.2 Обґрунтування необхідності будівництва підприємства у відповідності до розрахункових нормативів розвитку мережі Проектування загальнодоступних закладів ресторанного господарства здійснюється на основі маркетингових досліджень в районі (мікрорайоні, місті), де передбачається будівництво. Визначається чисельність мешканців району (мікрорайону, міста) і діюча мережа підприємств харчування в зоні, що проектується. Необхідна кількість місць у загальнодоступній мережі закладів ресторанного господарства району (мікрорайону, міста), Р, місць, для визначеної чисельності мешканців району (мікрорайону, міста) розраховується на підставі нормативу місць на 1000 мешканців для різних міст за формулою: , (1.1) де N1 – чисельність населення району (мікрорайону, міста), осіб; k – коефіцієнт внутрішньоміської міграції; n - норматив місць на 1000 жителів. Коефіцієнт внутрішньоміської міграції, що враховує зміну чисельності населення в районі, k, розраховується за формулою: , (1.2) де N2 - кількість прибулих в денний час до району, осіб; N3 - кількість від’їжджаючих вдень з району, осіб; p - коефіцієнт, який характеризує співвідношення самодіяльного і несамодіяльного населення (самодіяльне – це населення працездатного віку (від 16 до 60 років), у середньому він становить p=0,65-0,67. Різниця між потребою і наявними місцями в загальнодоступній мережі закладів ресторанного господарства району (мікрорайону, міста) і є підставою для проектування закладу ресторанного господарства. Потужність підприємства харчування, що проектується, визначається на основі аналізу кількості потенційних споживачів, що мешкають в радіусі 0,5 км від місця забудови. Дані дослідження відображаються у вигляді табл.1..............