0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Робота виробництва птахо-гомілкового цеху дієтичної їдальні (ID:3249)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 60
Рік виконання: 2010
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСПУП РОЗДІЛ ІІ 2.1. Згідно потужності підприємства ресторанного господарства підібрати необхідне технологічне устаткування в цеху 2.2. Розташування технологічного устаткування в цеху. 2.3. Розрахувати площу цеху. 2.4. Розрахувати необхідну кількість робітників та розставити їх за процесами. 2.5. Розробити та скласти виробничу програму (план-меню) 2.6. Заповнити табель обліку робочого часу згідно з графіком виходу на роботу 2.7. На підставі виробничої програми (план-меню) розраховувати необхідну кількість сировини для виконання виробничого завдання. 2.9. Розрахувати та скласти технологічні та калькуляційні карти на страви згідно з планом-меню 2.10. Кількісний склад і калорійність страв згідно виробничій програмі 2.11. Економічна ефективність цеху 2.12. Дотримання правил охорони праці і техніки безпеки при роботі в цеху ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову