0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Створення в місті Києві ексклюзивної кав'ярні "Капучино" (ID:380122)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 55
Рік виконання: 2020
Вартість: 750
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Концепція закладу ресторанного господарства 1.1. Локація 1.1.2. Аналіз стану галузі 1.1.3. Загальна характеристика галузі 1.1.4. Неймінг 1.1.5. Атмосфера 1.3. Організаційний план Розділ 2. Проектування технологічних рішень 2.1. Розроблення концептуального меню. План випуску продукції 2.2. Організація виробництва з урахуванням енергоефективності 2.3. Система контролю якості та безпечності ресторанної продукції Розділ 3. Реалізація та розвиток проекту кафе-кондитерської 3.1. Бюджет. Термін окупності 3.1.1. Аналіз ринку 3.1.2. План маркетингу 3.1.3. Аналіз конкурентного середовища 3.1.4. Оцінка ризиків 3.1.5. Фінансові показники 3.2. Програма розвитку Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Кафе-кондитерська - підприємство, яке, крім кави, реалізує різноманітний асортимент (до 15 найменувань) кондитерських виробів. Відвідувачам пропонують свіжі газети і журнали. Приклад - знамениті паризькі кафе. У таких підприємствах гарячі страви переважно не пропонують. У деяких країнах - в Австрії та Німеччині - гарячі страви (наприклад, омлет) у кафетеріях-кондитерських можуть приготувати тільки для маленьких дітей на прохання батьків. Ресторатори в конкурентній боротьбі за споживачів використовують різні інструменти: авторську, креативну та кухню ф'южн спрямування, в останні роки - молекулярну; високоякісне спеціалізоване та поліфункціональне устаткування; висококласний посуд та аксесуари сервірування; рідкісний, пафосний інтер'єр залів; музичне обслуговування, в тому числі організацію шоу-програм, пропонують послуги сомельє, фумельє, бариста, впроваджують різні дисконтні програми та інші аттрактивні елементи тощо. Тенденції розвитку та ефективності функціонування мережі ПРГ дають можливість зробити такі висновки: - розвиток ринкових відносин зумовив появу в Україні великої кількості ПРГ різних форм власності; - поглиблення спеціалізації, виділення нових типів і форматів ресторанів, кафе, барів тощо; - відкриття ексклюзивних підприємств, спеціалізованих на приготуванні національних страв; - створення підприємств, стилізованих для організації відпочинку та дозвілля молоді при кінотеатрах, клубах тощо; - великого розвитку набули підприємства швидкого харчування; - багатьма підприємствами було змінено форми обслуговування, зокрема самообслуговування на обслуговування споживачів офіціантами; - в галузі ресторанного господарства зростає застосування елементів науково-технічного прогресу. Сьогодні можна відокремити основні проблеми галузі: - формування кваліфікованих трудових ресурсів ПРГ; - проблема якості обслуговування та управління якістю; - якість послуг та продукції; - забезпечення безпеки товарів та послуг ПРГ; - підвищення конкурентоспроможності підприємств; - забезпечення бездоганного сервісу споживачам ресторанного господарства; Зберігаючи кращі традиції національної кухні, ресторани є візитною кар-ткою гостинності міст та України в цілому, певною формою проведення дозвілля та спілкування, ознакою престижу і фінансового достатку.