0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Інноваційні технології приготування соусів на основі вершків та їх якість (ID:386238)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2014
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання соусів у харчуванні людини. 5 1.1. Класифікація соусів за сукупними ознаками, шляхи формування асортименту 5 1.2. Загальна принципова схема технологічного процесу виробництва вершкових соусів та діагностика технологічних процесів їх виробництва 15 1.3. Характеристика харчової, біологічної, енергетичної цінності вершкових соусів 25 2. Сучасні напрями технології вершкових соусів, їх якість 27 2.1. Новітні технології та апаратурно-технологічні схеми на вершкові соуси підвищеної харчової цінності 27 2.2. Формування якості вершкових соусів 33 3. Пропозиції щодо вдосконалення виготовлення соусів з використанням вершків 34 Висновки та рекомендації 37 Список використаних літературних джерел 39
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову