0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія страв з десертних овочів (ID:386246)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Овочі у харчуванні людини 6 1.1. Харчова цінність овочів та їх значення у харчуванні людини 6 1.2. Десертні овочі, їх характеристика та харчова цінність 13 1.3. Фізико-хімічні зміни при виробництві напівфабрикатів і готових страв, які обумовлюють якість готових виробів 21 2. Технологія приготування страв із десертних овочів 26 2.1. Технологічне забезпечення приготування холодних і солодких страв із десертних овочів 26 2.2. Перші та другі страви з десертних овочів 29 2.3. Технологія приготування борошняних страв із ревеню 32 2.4. Оцінювання якості страв з десертних овочів 34 3. Визначення асортименту страв з десертних овочів на підприємствах ресторанного господарства 36 Висновки 40 Список використаної літератури 42
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову