0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виготовлення сашимі (ID:386251)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання гідробіонтів у харчуванні людини 4 1.1. Класифікація страв із гідробіонтів за сукупними ознаками та їх фізіологічне значення у харчуванні людини 4 1.2. Характеристика поживної цінності риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини 18 1.3. Загальна технологічна схема виробництва сашимі з гідробіонтів та діагностика технологічних процесів 31 2. Сучасні технології сашимі, їх якість 32 2.1. Розробити технології сашимі та 4 апаратурно-технологічні схеми 32 2.2. Дослідити якість розроблених сашимі з риби, нерибної водної сировини та проаналізувати результати експериментів 38 2.3. Розробити 4 технологічні карти на сашимі 39 3. Розробити асортимент холодних закусок із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини для меню ресторану 44 Висновки та рекомендації 47 Список використаних джерел 49
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову