0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія запечених м’ясних страв (ID:386252)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Значення м’яса для організму людини 5 1.2. Використання м’яса в українській національній кухні 6 2. Аналіз проблеми, що вивчається, на прикладі конкретного об’єкту 12 2.1. Загальна характеристика ресторану 12 2.2. Аналіз меню ресторану 22 2.3. Аналіз асортименту запечених м’ясних страв у ресторані 26 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 31 3.1. Нові технології виготовлення страв з м’яса 31 3.2. Вимоги до складання нормативної документації 34 3.3. Технологічні карти виготовлення оновлених страв із м’яса 40 Висновки і пропозиції 43 Список використаної літератури 44 Додатки 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову