0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект туристичного готелю 4* на 200 місць (ID:386265)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Характеристика району розміщення проектованого об’єкту 4 1.1. Опис місця розміщення закладу 4 1.2. Визначення необхідної кількості місць у мережі об’єктів готельно-ресторанного господарства вибраного району 7 1.3. Вивчення дислокації об’єктів готельно-ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі об’єктів готельно-ресторанного господарства району 8 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 12 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи об’єкту 13 1.6. Вивчення можливості підключення проектованого об’єкту готельно-ресторанного господарства до інженерних мереж 15 2. Складання виробничої програми об’єкту готельно-ресторанного господарства 17 2.1.Складання графіків завантаження торгівельних залів і визначення денної кількості споживачів у закладі ресторанного господарства при готелі 17 2.2. Визначення кількості і асортиментного складу денної продукції закладу ресторанного господарства при готелі 18 2.3. Складання меню розрахункового дня 19 2.4. Визначення кількості робітників виробництва по окремих цехах 20 2.5. Розробка структурно-технологічної схеми закладу 22 3. Розрахунок виробничих цехів закладу 24 3.1.Складання денної виробничої програми цехів і розробка структурно-технологічної схеми виробництва цехів 24 3.2. Підбір та розрахунок устаткування для цехів 30 3.3.Визначення площі цехів розрахунковим методом 37 3.4.Організація роботи виробничих цехів 39 3.5.Санітарно-гігієнічне забезпечення закладу. 39 4. Визначення складу і площі приміщень закладу на основі ДБН 42 5. Визначення загальної площі будівлі та її етажності 47 6. Розробка компоновочного рішення проектуємого об’єкта готельно-ресторанного господарства 48 Висновки 50 Список використаної літератури 52
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову