0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування святкових заходів в діючому закладі ресторанного господарства на прикладі бенкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами (ID:47871)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 54
Рік виконання: 2012
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.2. Принципи організації бенкетів у ресторанному господарстві 1.2. Характеристика ресторану «Святослав» РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ У РЕСТОРАНІ «СВЯТОСЛАВ» 2.1. Характеристика бенкету «Прийом поважного гостя» 2.2. Підготовчі заходи до проведення бенкету 2.1.1. Підготовка офіціантів до обслуговування бенкету «Прийом поважного гостя» 2.1.2. Підготовка приміщення 2.1.3. Сервірування столів 2.3. Обслуговування бенкету «Прийом поважного гостя» у ресторані «Святослав» РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ РЕСТОРАНУ «СВЯТОСЛАВ» ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ Додаток А Додаток Б Додаток В
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову