0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Матеріально-технічна база готельно-ресторанних комплексів та шляхи поліпшення її використання (ID:55480)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 60
Рік виконання: 2012
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Загальна характеристика матеріально-технічної бази підприємств ресторанного господарства при готелі 1.1. Характеристика виробничого обладнання 1.2. Характеристика устаткування торгівельних приміщень 1.3. Характеристика посуду, скла, столової білизни 1.4. Характеристика допоміжного інвентарю 2. Загальна характеристика ГРК 3. Дослідження стану МТБ закладу 4. Надання пропозицій з поліпшення використання МТБ в закладі Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову