0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологійний проект овочевого цеху ресторану з кількістю місць 200 (ID:56141)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Вступ 2. Техніко-економічне обґрунтування проекту 3. Розрахунково-пояснювальна частина 3.1. Характеристика проектованого підприємства 3.2. Визначення виробничої програми підприємства 3.3. Призначення проектованого виробництва та режим його роботи 3.4. Розрахунок сировини згідно виробничої програми 3.5. Лінії обробки окремих видів продуктів, доведення до готовності страв 3.6. Розрахунок і підбір механічного обладнання 3.7. Розрахунок і підбір теплового і холодильного обладнання 3.8. Розрахунок чисельності виробничих працівників 3.9. Розрахунок і підбір допоміжного обладнання 3.10. Розрахунок площі цеху 3.11. Організація праці в цеху, техніка безпеки і охорона праці 4. Висновки 5. Література 6. Графічна частина
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову