0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи борошняного цеху вареничної на 60 місць (ID:57721)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 31
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Основні характеристики вареничної 1.2. Характеристика обраної форми обслуговування РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ БОРОШНЯНОГО ЦЕХУ ВАРЕНИЧНОЇ НА 60 МІСЦЬ 2.1. Обґрунтування виробничої програми 2.1.1. Розрахунок пропускної спроможності залу 2.1.2. Обґрунтування виробничої програми борошняного цеху 2.1.3. Технологічний розрахунок площ складських приміщень 2.2. Загальна характеристика борошняного цеху вареничної 2.3. Організація роботи персоналу борошняного цеху вареничної на 60 місць ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову