0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи борошняного цеху млинцевої на 60 місць (ID:57729)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 25
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Основні характеристики планованої млинцевої 1.2. Характеристика обраної форми обслуговування РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ БОРОШНЯНОГО ЦЕХУ МЛИНЦЕВОЇ НА 60 МІСЦЬ 2.1. Обґрунтування виробничої програми 2.1.1. Розрахунок пропускної спроможності залу 2.1.2. Обґрунтування виробничої програми борошняного цеху 2.1.3. Технологічний розрахунок площ складських приміщень 2.2. Загальна характеристика борошняного цеху млинцевої 2.3. Організація роботи персоналу борошняного цеху млинцевої на 60 місць ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову