0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

“Управління виробничо-торговельною діяльністю Закладів ресторанного господарства” (на прикладі ресторану Едем) (ID:59389)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 30
Рік виконання: 2012
Вартість: 85
Купити цю роботу
Зміст
ПЛАН Вступ. Розділ 1. Науково-методичні основи виробничо - торговельних особливостей закладів ресторанного господарства. 1.1. Сутність галузевих, організаційно – економічних та соціальних особливостей галузі 1.2. Поняття виробничої та торговельної діяльності закладів ресторанного господарства з точки зору системного підходу. 1.3. Організаційно-обслуговуюча система закладів ресторанного господарства 1.4. Особливості управління виробничо – торговельною діяльністю закладів ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження виробничо – торговельної діяльності ресторану “Едем” 2.1. Аналіз управління виробничими та технологічними процесами ресторану “Едем” 2.2. Дослідження організації обслуговування та ефективності управління організаційно-обслуговуючою системою в ресторані “Едем” Розділ 3. Пропозиції вдосконалення управління торговельно-виробничою діяльністю ресторану “Едем”. 3.1. Визначення пріоритетних напрямків підвищення ефективності торговельно-виробничою діяльності ресторану “Едем” Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову