0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування бенкет-коктейлю в закладі ресторанного господарства (ID:59395)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 31
Рік виконання: 2012
Вартість: 85
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи організації та обслуговування банкет – коктейлю 1.1. Особливсті організації банкет - коктейлю 1. 2 Організація робочих місць та залу до обслуговування банкет – коктейлю 1.3. Технологія обслуговування гостей банкет –коктейлю 1.4. Характеристика устаткування для організації обслуговування бенкет - коктейлю 1.5. Методи та технології приготування коктейлів Розділ 2. Аналіз технології обслуговування банкет –коктейлю в ресторані «Ресторація на Валовій» 2.1. Характеристика ресторану «Ресторація на Валовій» 2.2. Аналіз організації і технології обслуговування банкет –коктейлів у ресторані «Ресторація на Валовій» Розділ 3. Вдосконалення обслуговування банкет –коктейлю в ресторані «Ресторація на Валовій» 3.1. Пропозиції розширення коктейль –пропозиції в ресторані «Ресторація на Валовій» Висновки Список літератури Додаток
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову