0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи овочевого цеху ресторану загальноміського типу на 150 місць (ID:64689)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДОМАШНЯ КУХНЯ» 1.1. Загальна характеристика ресторанного закладу загальноміського типу «Домашня кухня». 1.2. Асортиментна політика закладу. Перелік послуг, що надаються підприємством. 1.3. Виробничі приміщення закладу «Домашня кухня» та організація робочих місць 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАНУ «ДОМАШНЯ КУХНЯ» 3. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ «ДОМАШНЯ КУХНЯ» 3.1. Складання таблиці та графіку завантаження залу 3.2. Визначення кількості страв та напоїв, які реалізуються в залі 3.3. Розробка меню 3.4. Складання таблиці реалізації страв 3.5. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів 3.6. Організація роботи в овочевому цеху ТОВ «Домашня кухня» ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову