0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розвиток організаційної культури субєкта готельного бізнесу (ID:841774)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 70
Рік виконання: 2023
Вартість: 640
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 7 РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ У ГОТЕЛІ «HILTON KYIV» 11 1.1. Оцінка організаційної культури готелю 11 1.2. Моніторинг факторів впливу на організаційну культуру готелю 27 РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ У ГОТЕЛІ «HILTON KYIV» 37 2.1. Програма заходів щодо удосконалення організаційної культури готелю 37 2.2. Впровадження результативних заходів у готелі «Hilton Kyiv» 37 ВИСНОВКИ 57 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 60 ДОДАТКИ 64
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Об’єкт дослідження – організаційна культура суб’єкта готельного бізнесу. Предмет дослідження – методичні та практичні підходи до удосконалення організаційної культури суб’єкта готельного бізнесу. Методи дослідження. У роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи, які дозволяють комплексно вирішувати проблемні завдання з обраного напрямку дослідження. Найвагоміші теоретичні і прикладні розробки ґрунтуються на положеннях сучасної економічної теорії, загальної теорії управління, стратегічного управління, теорії організації промисловості та маркетингу. При цьому використовувались загальнонаукові методичні прийоми (аналіз, синтез тощо). Інформаційною базою випускної кваліфікаційної роботи є науково-спеціалізована література із обраної теми дослідження; підручники, навчальні посібники, які в системному порядку викладають основні проблеми та актуальні питання організаційної культури, менеджменту підприємств готельного господарства, інформація готелю «Hilton Kyiv» та мережі «Hilton Hotel & Resort». Практичне значення полягає у можливості застосування основних результатів дослідження щодо формування організаційної культури у діяльності закладів готельного бізнесу, зокрема готелю «Hilton Kyiv». Структура та обсяг роботи. Дана робота складається зі вступу, двох розділів, які поділяються на підрозділи, висновків, списку використаних джерел, додатків. Загальний обсяг роботи становить 74 сторінки, з них основного тексту 59 сторінок. Робота містить 19 таблиць, 4 рисунки, 3 додатки. Список використаних джерел налічує 42 найменування.