0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ресторан української кухні «Мітла» (ID:848971)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 10
Рік виконання: 2023
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1.Ресторан української кухні «Мітла» 4 Висновок 7 Список використаної літератури 10
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Неповторна, унікальна, самобутня, з широкою палітрою смаків ― саме такою бачать українську кухню всі, хто з нею знайомий. Становлення українських національних страв відбувалося декілька століть, під впливом традицій та законів інших держав. Українська кухня створювалась протягом багатьох віків, тому вона в певній мірі відбиває не тільки історичний розвиток українського народу, його звичаї і смаки, а й соціальні умови, природні та кліматичні особливості, в яких перебував український народ в процесі свого історичного розвитку. [1] Саме тому сьогодні на столах присутні страви, запозичені з угорської, турецької, польської, татарської, німецької та навіть французьких кухонь. В основному це супи, м'ясні страви, ковбаси, рулети, рибні та овочеві запіканки, ягідні пироги, капусняк й каші. Славиться Україна й борошняними виробами (сочники, пундики, медяники), напоями (узвар, квас, наливка). Розмаїття смаків національних страв в різні періоди прославляли багато поетів й письменників. Наприклад Гоголь та його «Вечори на хуторі біля Диканьки» або Котляревський «Енеїда». Незважаючи на великий асортимент, в українській кухні виділяється кілька страв, які є її основою та подаються в відомих ресторанах світу. До них відносяться: борщ; вареники; голубці; наличники; котлета по-київські; бануш; деруни; крученики; холодець. [2] В українській кухні також можна виділити сезонність: взимку в раціоні переважають більш калорійні і жирні страви, соління, в теплу пору року - овочі в сирому або тушкованому вигляді, влітку наступає пора буряків, редьки, ріпи, ягід (малини, чорниці, суниці, вишні), які використовують і в приготуванні смачних десертів та консервації, різних фруктів. [1] 1.Ресторан української кухні «Мітла» Ресторан «Мітла» - затишний і колоритний підвальчик в етнічності українському стилі в самому центрі, на Прорізній (рис.1). Дуже привабливий для туристів, охочих спробувати істинно народну традиційну українську кухню, не віддаляючись від центру Києва. Неперевершений смак домашньої кухні, завжди свіжі продукти, привабливі ціни, жива музика і привітний персонал не залишать байдужим.