0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ КЕЙТЕРИНГОВИХ ПОСЛУГ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ (ID:851602)

Тип роботи: стаття
Сторінок: 5
Рік виконання: 2023
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Переваги і недоліки кейтерингових послуг, використання інноваційних технологій та програмного забезпечення може значно покращити надання кейтерингових послуг у закладах ресторанного господарства при готелі, вдосконалення надання кейтерингових послуг
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Сучасні клієнти ресторанів та готелів мають високі вимоги до якості послуг, в тому числі й до кейтерингових послуг. Заклади ресторанного господарства повинні відповідати цим вимогам, щоб залучати та утримувати клієнтів. Використання інноваційних технологій та програмного забезпечення може значно спростити та оптимізувати процес надання кейтерингових послуг, а також покращити якість обслуговування. Ключові слова: кейтерингові послуги, ресторан, інновації, клієнти. Аналіз поточного стану надання кейтерингових послуг у закладах ресторанного господарства при готелі є важливим етапом в розробці плану удосконалення цих послуг.