0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Кур Бенкет чай Київ Масонська ложа (ID:89593)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2014
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ Розділ 1.Характеристика підприємства 1.2. Характеристика бару, приміщень інтер’єр, історія ресторану Розділ 2.Організація обслуговування бенкету 2.1. Характеристика проведення заходу 2.2. Підготовка приміщень до проведення заходу 2.3. Складання меню 2.4. Складання замовлення на кухню, у бар 2.5. Сервірування столів Розділ 3.Проведення бенкету 3.1. Зустріч гостей 3.2. Організація обслуговування гостей 3.3. Розрахунок з відвідувачами Розділ 4.Вимоги до якості чаю 4.1. Визначити якість зразків чаю згідно з вимогами 4.2.Підготовка настою й оцінка його якості 4.3. Фізико-хімічні методи дослідження 4.4. Визначення екстрактивних речовин у чаї 4.5. Значення літер, що зустрічаються на упаковках чаю 4.6. Дефекти чаю 4.7. Чайні й чаєподібні напої Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову