0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Структура мережі закладів ресторанного господарства м.Києва та її розвиток в сучасних умовах (ID:90305)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2014
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Характеристика сучасного стану та перспектив розвитку підприємств ресторанного господарства 1.2. Характерні особливості ресторанної мережі м. Києва РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ДАНІЙ ТЕМІ 2.1. Характеристика стану розвитку, проблеми та задачі ресторанного господарства 2.2. Аналіз роботи мережі «Козирна карта» 2.2. Ресторан PetruS-ь РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 26 3.1. Кухня і обслуговуючий персонал кухні 3.2. Розробка меню і зміни в меню 3.3. Оплата. Кредитні картки та рахунки окремих відвідувачів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову