0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проходження практики в ресторані Теодора готель Шале Грааль м.Трускавець (ID:92668)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 34
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ «ТЕОДОРА» 1.1. Економіко-організаційна характеристика бази практики 1.2.Характеристика внутрішнього і зовнішнього середовища функціонування туристичного підприємства 1.3. Управління якістю обслуговування у туристичній фірмі 1.4.Ефективність управлінської діяльності туристичного підприємства РОЗДІЛ ІІ. МАРКЕТИНГОВІ ПРАКТИКИ В РЕСТОРАНІ «ТЕОДОРА» 2.1. Організація проведення маркетингових досліджень 2.2. Системи завоювання та позиціонування підприємства на ринку туристичної індустрії 2.3. Маркетингова цінова політика туристичного підприємства 2.4. Маркетингова комунікативна політика підприємства 2.5.Виконання стартегічних програм маркетингу на туристичному підприємстві РОЗДІЛ ІІІ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ 3.1.Ефективність інформаційного забезпечення підприємства, дати рекомендації щодо його покращення ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову