0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія продукції ресторанного господарства (ID:96076)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 17
Рік виконання: 2013
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Організація робочого місця кухаря, кондитера 1.1 Організація робочого місця кухаря 1.2 Організація робочого місця кондитера 2. Страви з птиці СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову