0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація готельного господарства (ID:96123)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 30
Рік виконання: 2013
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Засоби розміщення готельного типу 2. Поняття та особливості управління якістю готельних послуг 3. Інтер'єр готелів в епоху неокласицизму 4. Організація постачання, складського і тарного господарства підприємств харчування 4.1 Завдання організації в умовах ринку. Сучасні вимоги до організації постачання продуктами та матеріально-технічними засобами 4.2 Організація постачання. Вибір постачальника 4.3 Призначення, компонування складських приміщень. Послідовність складських операцій 4.4 Організація тарного господарства. Призначення і класифікація тари. Вимоги до тари 5. Організація системи безпеки готельного господарства: цілі та завдання СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову