0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація матеріально-технічного забезпечення у закладах харчування (ID:99943)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2014
Вартість: 65
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми «Організація матеріально-технічного забезпечення у закладах харчування при готелях 2. Аналіз роботи досліджуваного підприємства по визначеній темі курсової роботи - «Організація матеріально-технічного забезпе-чення у закладах харчування при готелях" 3. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства Висновки Список використаної літератури Додатки ВИСНОВКИ Громадське харчування - галузь народного господарства, що була, є й буде найбільш ринковою сферою діяльності. У підприємствах громадського харчування в наш час відбувається впровадження нових сучасних технологій, що сприяють підвищенню якості кулінарної продукції. Для досягнення поставлених цілей підприємство повинне організовувати свою діяльність так, щоб тримати під контролем всі технічні, адміністративні й людські фактори, що впливають на якість продукції і її безпеку. У підприємствах громадського харчування в наш час відбувається впровадження нових сучасних технологій, що сприяють підвищенню якості кулінарної продукції. Громадське харчування однієї з перших галузей народного господарства встало на рейки перетворення, прийнявши вантаж найгостріших проблем перехідного періоду на ринкові відносини. Швидкими темпами пройшла приватизація підприємств, змінилася організаційно-правова форма підприємств громадського харчування. Ресторанний бізнес у наш час - справа молода, але дуже вигідна. Підприємство громадського харчування виконує функцію розподілу товарів і послуг. Закупівельна діяльність ресторану «Акула Джаз» - це діяльність по управлінню товарно-матеріальними цінностями в процесі постачання підприємства сировиною, товарами. Вона займається організацією всіх видів діяльності, пов'язаних з одержанням товарів і послуг від постачальників: закупівлю, доставку, приймання, тимчасове зберігання товарів і ін. Постачання - це важлива функція управління рестораном. Основні завдання системи постачання продуктів харчування ресторану «Акула Джаз» наступні: - інформаційні: визначення потреби в продуктах; - дослідження ринків закупівель; - завдання вибору постачальника; - завдання реалізації; - завдання інтеграції й координації закупівель із виробництвом, збутом, складуванням, транспортуванням, а також з постачальниками. Використовується традиційна форма організації поставки товару: товар привозять на машинах зі складів фірм-постачальників, а потім продукти надходять на склад ресторану, звідки вибираються по потребі. Замовлення на продукти формує товарознавець ресторану, виходячи із середніх потреб ресторану в продукції даного типу. Вивчивши й проаналізувавши стан системи постачання продовольчих товарів, були зроблені наступні висновки: Управління постачанням продовольчих товарів як однієї з найважливіших категорій здійснюється задовільно. Виявленими недоліками є: 1. Керівництво підприємства не займається аналізом матеріально-технічного постачання. 2. Постачання продукції розглядається однобоко - в основному на основі старих стандартів і норм, а інші фактори не розглядаються. 3. У зв'язку зі зростаючим обсягом виробництва й розширенням асортименту продукції в ресторані з'являється необхідність ведення постійного контролю наявності запасів і збільшення витрат, пов'язаних з їхнім регулюванням, що збільшує роль людського фактора, і як наслідок, імовірність помилок при плануванні, контролі запасів; Рекомендації: Створити в ресторані «Акула Джаз» MRP-Систему, що дозволить скоротити обсяг запасів на складі й точне замовлення від постачальників, тим самим створюючи точні надходження продукції до ресторану, підвищуючи продуктивність роботи підприємства, й відповідно підвищить конкурентоспроможність підприємства.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову