0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 3

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
296
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
18 листопада 2022
Курсова (Бази даних)
Все вчасно і професійно.
18 листопада 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Безпека життєдіяльності (БЖД))
Дуже дякую!
12 листопада 2022
Курсова (Психологія)
Дякую велике! Робота завжди на відмінно!
11 листопада 2022
Контрольна (Менеджмент)
Виконано все добре без зауважень. Велике дякую, усім задоволена.
11 листопада 2022
Реферат (Страхування, страхова справа)
Робота виконана своєчасно. Все охайно з дотриманням вимог. Робота дуже добра. Рекомендую.
10 листопада 2022
Реферат (Агрономія)
Дякую, за швидке виконання.
1 листопада 2022
Звіт з практики (Цивільне право)
Робота виконана вчасно та з урахуванням всіх вимог. Дуже дякую!
1 листопада 2022
Есе (Психологія)
Гарне есе! Дякую!
31 жовтня 2022
Есе (Література українська)
Мінуси роботи: є подвоєння пробілу, відсутність пробілу після ініціалів, декілька лексичних помилок, також помітив одну граматичну. Знадобилося самому все виправляти, але я розумію, що в автора, можливо, було не так багато часу. Плюси: нормальна ціна (не дешево, й не дорого), текст повністю унікальний, як я й просив. Незважаючи на всі мінуси, мені було дуже цікаво читати есе. Спасибі автору за роботу.
31 жовтня 2022
Реферат (Фінанси)
Дуже гарна робота. Все виконано своєчасно без зауважень. Велике дякую виконавцю.
30 жовтня 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Маркетинг, рекламна діяльність)
Величезна подяка за операивність, ви мене врятували!
29 жовтня 2022
Стаття для студентів (Педагогіка)
Статтю виконали дуже швидко та якісно, правки виконували безкоштовно.
29 жовтня 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Теоретична механіка)
- цена, как по мне дорого взяли за эту работу. + подход к работе, оформлено все аккуратно, даже чересчур)
28 жовтня 2022
Задачі, кейси (Економічний аналіз)
Робота чудово виконана. Дякую !
27 жовтня 2022
Тези (Бюджетна система)
Дякую,все добре!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.