0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 3

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
170
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
31 Грудня 2020
Магістерська (дипломна) (Економіка підприємств)
Велике спасибі! Виконали дипломну роботу якісно за вказаний термін. Менеджер консультувала 24/7. Викладачі високо оцінили роботу. Ще раз дякую)
24 Грудня 2020
Реферат (Діловодство, документознавство, документалістика)
Дякую за якісну і вчасно виконану роботу.
21 Грудня 2020
Магістерська (Педагогіка)
Робота чудова! Антиплагіату було лише 5%, здала на 90 балів. Рекомендую.
21 Грудня 2020
Курсова (Макроекономіка, державне регулювання економіки)
роботу виконали вчасно і дуже добре. внесли всі правки, про які попросила. я задоволена на всі 100% і однозначно рекомендую
18 Грудня 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Величезне дякую цьому ресурсу, автор за вкрай короткий час зміг виконати колосальну роботу. Менеджер 24/7 швидко відповідав, вирішував усі питання. Повністю задоволений, РЕКОМЕНДУЮ!
15 Грудня 2020
Практична робота (Методологія)
Дуже дякую, робота виконана просто чудово))
11 Грудня 2020
Курсова (Казначейська справа)
Все шикарно, большое спасибо!
10 Грудня 2020
Доповідь (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
І знову - максимальний бал! Викладач дуже прискіпливий і робота на велику кількість балів, але, знову ж таки, максимум! Неймовірно, чесно
10 Грудня 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Щиро дякую агентству за вчасну і якісну роботу.
10 Грудня 2020
Курсова (Право)
Щиро дякую за гарно зроблену курсову роботу автору,що її робив і менеджеру,що був посередником між нами.Дякую за допомогу.Успіхів Вам і процвітання!
5 Грудня 2020
Стаття для студентів (Історія)
Велике дякую за гарну роботу!!! Виконано в строк, матеріал підібрано чудово
3 Грудня 2020
Курсова (Французька мова)
Рекомендую!) Замовила тут курсову роботу з французької мови, за тиждень до остаточного терміну здачі. В мене були тільки методичка і деяка література, знайдена мною на тему. Менеджер переживала і попередила наперед, що автор може не встигнути зробити роботу вчасно, бо в мене навіть плану не було ще. Тому ми домовились, що я попередньо оплачу тільки план, і якщо він мене влаштує, то й роботу також, бо часу в мене вже не було. І... автор зрозумів тему та виконав роботу вчасно і якісно, самостійно зробивши потрібний аналіз матеріалу. До того зверталась до кількох інших фірм, але не було то авторів зі знанням французької, то авторів, які б зрозуміли тему, і пропонували написати роботу по ледь дотичних до теми матеріалах, знайдених в інтернеті (налити води, коротше, пропонували). Роботою я задоволена, здала на 80 балів! Дуже вдячна автору, виручив!) P.S. Єдиний недолік — доволі висока ціна, але його можна було уникнути, якби я замовила роботу завчасно. Тому все ще рекомендую!
2 Грудня 2020
Реферат (Міжнародне право)
Дуже вам дякую! За роботу - максимальний бал! Робота - неперевершена (відгук викладача)
1 Грудня 2020
Курсова (Міжнародна економічна діяльність України)
Очень довольна работой, спасибо большое!
1 Грудня 2020
Магістерська дипломна (Маркетинг, рекламна діяльність)
Сделали все в кратчайшие сроки даже с учетом правок, менеджер очень доброжелательная и терпеливо отвечала на мои вопросы. За мной осталась только защита:) Данный сервис рекомендую всем,высший уровень!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.