0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 6

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
179
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
29 лютого 2020
Курсова (Торгівля та комерційна діяльність)
Курсова робота, яку зробили для мене, мені дуже сподобалася. Правда, прийшлось по ходу справи зв’язуватись з менеджером, щоб внести декілька уточнень, які озвучив викладач уже після того, як я замовила роботу. На мою радість ці уточнення не призвели до збільшення ціни. Тому надалі планую заказувати роботи саме у вашій компанії. Дуже вдячна автору і менеджеру за розуміння.
16 січня 2020
Курсова (Англійська мова)
Хочу сказать большое спасибо автору за работу, защитила курсовую на 5!
15 січня 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Хочу подякувати компанії Магістр за швидке та якісне виконання замовлень. Я декілька раз замовляла курсові роботи та реферати, і за всі завдання постійно отримую високі бали. При цьому мені зовсім не довелося правити роботу, на відміну від моїх одногрупників, які мали повністю помальовані курсові. Радію, що співпрацюю з Вами і звернулася свого часу до Вас. Успіхів вам і процвітання!
17 квітня 2019
Курсова (Кримінальне право, кримінологія)
Хочу подякувати "Магістру" за гарну роботу.В мене була невпевненість,що сама напишу гарно свою першу курсову роботу по всіх вимогах методички мого НЗ.Випадково знайшла в інтернеті це агентство.Спробувала звязатись через електронку.Зрозуміла що люди там працюють чітко,зрозуміло,адекватно.Мені сподобалась робота менеджера Алли,а особливо сама курсова робота,яку виконано на високому рівні,як магістерську по словам мого викладача.Хочу подякувати тій людині,яка виконала мою курсову.Хай Ваше агентство працює ще довго і успішно,і далі тримає свою марку.Рекомендую іншим студентам,і сама якщо буде потрібно ще з радістю скористаюсь Вашими послугами!!!
11 квітня 2019
Розділ магістерської / бакалаврської (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
Роботи під час навчання, зазвичай, робила сама, але дипломну роботу замовила, так як не встигала по часу. Правда, спочатку перечитала позитивні відгуки в інтернеті про цю компанію. Зробили дипломну за короткий час, і я дуже вдячна Агентству Магістр, що допомагають таким зайнятим студентам, як я.
5 квітня 2019
Курсова (спеціальна освіта логопедія)
Я працюю і навчаюсь заочно, тому не маю багато часу на виконання всіх завдань, які дають на сесії. Іноді звертаюсь за допомогою до фахівців. Перший раз звернулась до агенції Магістр в тому році, все підійшло, тому звернулась за допомогою в цьому році і теж залишилась задоволеною.
15 березня 2019
Курсова (Менеджмент, управління персоналом)
Замовляв в цій компанії вже декілька робіт - дві контрольні і курсову роботу, зробили їх вчасно і без зауважень. Дуже задоволений, що є таке агентство Магістр, яке допомагає студентам.
27 лютого 2019
Магістерська дипломна (Історія)
Захистив роботу на відмінно, дякую! За 5 років користування даним ресурсом жодних непорозумінь не виникло, всі недоліки по замовленнях чи рекомендації викладачів коректувалися в найкоротші терміни. Було приємно мати з вами справу, рекомендую всім новачкам!!!
28 січня 2019
Магістерська дипломна (Державні фінанси)
Дякую дуже за завчасно виконане завдання, антиплагіат пройшло, все добре)
27 грудня 2018
Магістерська дипломна (Англійська мова)
Магістерську захистила на високий бал. Дуже вдячна вам за хорошу співпрацю і роботу.
23 грудня 2018
Магістерська дипломна (Англійська мова)
Захистила роботу, все успішно:) Дуже вдячна автору і Аллі менеджеру!
22 грудня 2018
Магістерська дипломна (Англійська мова)
Хочу вам подякувати не просто за написання магістерської, а й за те, що вміли підбадьорити, підтримати, а головне - завжди все робили за дуже швидкий термін. Знаєте, я вже казала, якщо мені не пощастило з викладачем, то принаймі пощастило з вами. Ви як подарунок долі для мене. Дуже дякую вам за терпіння - це найголовніше. Наталі, звісно, окрема подяка) Я на майбутнє буду завжди вас радити, якщо хтось до мене звернеться;)
20 грудня 2018
Магістерська дипломна (Бухгалтерський облік)
Дуже дякую, що за такий короткий термін виконали роботу. Хоч були деякі зміни, через які робота відправлялась на доопрацювання.
19 грудня 2018
Магістерська дипломна (Державна служба)
Все отримав, дякую! Ви супер...)))
17 грудня 2018
Розділ магістерської / бакалаврської (Державні фінанси)
Работу получил, спасибо большое, приятно было иметь с вами дело!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.