066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 7

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
125
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
23 Березня 2014
()
Спасибо Вам огромное, за качественные работы!!! Я безумно благодарна Вам!! Я всем кому нужна помощь в написании работы - советую Вас!!))) Вы лучшие!!! Работы все делают в срок,все качественные,интересные!!! Желаю вам успехов, крепкого здоровья, вдохновения, радости, счастья, процветания))))
20 Березня 2014
()
Однажды получил сложное задание по финансовому страхованию, которое должно было компенсировать дефицит баллов из-за пропусков в универе по болезни. От него зависела моя оценка за предмет. Понимая, что "горит диплом" и не имея времени заниматься страхованием, обратился в "Магистр", где мне оказали быструю и квалифицированную помощь. Таким образом, я был спасен, за что ОЧЕНЬ-ОЧЕНЬ благодарен! Кто-нибудь непременно сгорел бы - или страхование, или диплом, или я!)
18 Березня 2014
()
Осталась очень довольна всем! На высоком уровне качество, сервис, сроки, приемлемая цена!! И отдельное спасибо менеджеру, внимательный и приятный человек!! В будущем буду пользоваться услугами вашого агенства!!! Большое спасибо!!!
10 Березня 2014
()
До агентства звертаюсь вже не вперше. Реферат виконувався з дисципліни "Основи психологічної практики". Складність виконання полягала в тому, що з цього предмету немає конкретних підручників. Але робота виконана високопрофесійно - об'ємно і по суті.
17 Січня 2014
Дуже вдячна за курсову роботу. Виправлень з боку викладача не було. Захист на "5". Буду з Вами співпрацювати. З повагою, Оксана.
4 Червня 2013
()
Я очень благодарна авторам за качественно выполненную работу, за внимание, понимание и творческий подход. Желаю процветания!
17 Травня 2013
()
Все супер!!! Хороша ціна, прекрасна якість!!! Захистив курсову суперово!!!) Дякую вам)
25 Квітня 2013
()
Велике спасибі Вам за контрольну роботу!!! Я нею дуже задоволена!
20 Лютого 2013
()
Огромное спасибо! Быстро и качественно! Впервые рискнула заказать работу и была приятно удивлена качеством работы.
11 Лютого 2013
()
Дякую за курсову, вона супер тим паче ще й не дорого
25 Листопада 2012
()
Спасибо большое! Просто выручили очень сильно!!!
23 Листопада 2012
()
Вилике дякую ) робота прийшла) і мене влаштовує) Буду всім рекомендувати ваш сайт)
10 Вересня 2012
()
спасибки защитила роботу на 5 !!!!
4 Квітня 2012
()
Дякую за курсову роботу. Результат вашої роботи 5. були зауваження по оформленню роботи, але оскільки суттєвих зауважень не занйшлося то результатом я задоволена. Дякую. Буду звертатися до вас ще.
8 Лютого 2012
()
Дякую за статтю, однак трішечки спрощувала!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.