066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 4

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
114
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
10 Квітня 2016
Курсова (Історія)
Робота виконана справді на високопрофесійному рівні, причому за досить доступною ціною. Автору-виконавцю - респект і уважуха!!!
10 Квітня 2016
Курсова (Кримінальне право)
Робота - просто супер. Виконавець справжній професіонал - за що ЩИРО ДЯКУЮ!!!Замовлятиму ще. Рекомендую всім!!!
25 Березня 2016
Магістерська (Міжнародне право)
В мене не вистачало часу на виконання роботи самому. Довго вагаючись, я все-таки вирішив звернутися за допомогою. Знайомі порадили цю компанію. В процесі співпраці був дуже задоволений, а місцями і здивований від уваги і опіки, розуміння і оперативності. Мені випав дуже прискіпливий керіник-хабарник, було дуже складно виконувати видумані примхи керівника, але цей шлях ми терпляче пройшли разом до переможного кінця. Чому я дуже задоволений! Окреме дякую за додаткову допомогу в підготовці з виступом та відповіддю на рецензію! Що доречі не входило в перелік послуг, згідно інформації на сайті, але вони були надані. (чи можливо я не помітив, що входять =)) Дякую за ЩИРУ людяність!На цьому особлива увага, оскільки я не знаю як вам, але мене дістало всеоточуюче лицемірство. У наш час це велика рідкість! Цей невеликий відрізок часу залишиться у меня в пам`яті назавжди! Даруйте й надалі іншим позитивні та приємні ємоції доброти, турботи, людяності! Я вдячний за все! Успіхів Вам в Вашій подальшій діяльності!
16 Березня 2016
Дипломна (кримінологія)
Дуже вдячний вам, допомогли з дипломною роботою захистився на добре, раджу вас своїм знайомим.
22 Лютого 2016
Магістерська (Державне управління)
Сьогодні у мене був захист магістерської роботи. Як "справжній" студент, все відклав на останній момент. Дякуючи професіоналізму співробітників агенства, в дуже короткий термін допомогли з роботою. Захистив на "відмінно", найкраще в групі - 96 балів із 100. Бажаю всім успіхів!!
26 Січня 2016
Магістерська (Бухгалтерський облік)
Ну все, захистився я на відмінно завдяки вам) Дякую вам за все:за працю, за розуміння, і взагалі за хороше відношення)) Буду радити вас знайомим. Всього вам хорошого у вашій не легкій, але корисній праці)
2 Січня 2016
()
Спасибо большое! Очень помогли :)))
18 Грудня 2015
Магістерська (Бухгалтерський облік)
Хочу висловити слова вдячності за виконання моєї магістерської роботи. Дуже вдячна Вам за Допомогу і Прекрасну роботу! 09.12.2015 р. захистила свій диплом,результатом дуже, дуже задоволена - на ВІДМІННО! Не зважаючи на прискіпливе відношення мого наукового керівника до роботи, в агенстві на все це нормально реагували, що потрібно було дуже швидко дороблювали і удосконалювали мою роботуза дуже короткий термін. Окреме Дякую Аллі, яка допомогала і пояснювала мені всі моменти та нюанси роботи їхнього агенства (просто в мене це був перший досвід замовлення роботи, і я дуже хвилювалась, щоб все пройшло добре). Дуже приємна жінка! Успіхів Вам у всьому! Хай Щастить!!! Рекомендуватиму Агенство "МАГІСТР"всім знайомим та близьким, ВАС як висококваліфікованих, порядних і відповідальних.
1 Грудня 2015
Курсова (Основи економічної науки)
Дуже вдячний за виконану курсову роботу Написали на 10 сторінок більше , ніж просив, що дуже добре) Буду замовляти ще. Рекомендую)
24 Листопада 2015
Магістерська (Інвестування, інвестиційна діяльність)
Спасибо! Ребята сработали за 2 дня, это уровень)
21 Жовтня 2015
Реферат (Інформаційне право)
Дуже велике дякую за реферат. Роботу захистила на відмінно. Будуд рекомендувати Вас всім знайомим!))))
10 Вересня 2015
Дипломна (Маркетинг, рекламна діяльність)
Спасибо за отличную работу! Все выполнено качественно и в срок!
7 Вересня 2015
Дипломна (Психологія)
Огромаднейшее спасибо за Вашу работу и заботу! Защитила диплом на отлично!
23 Липня 2015
Курсова (Геологія)
Дякую вам за якісну, і вчасно виконану курсову роботу!!! Буду рекомендувати вас всім знайомим =)))
24 Червня 2015
Магістерська (Філологія( літературознавство))
Дуже дякую Вам за роботу!!!!!!! Захистилась на ВІДМІННО!!! Буду вас рекомендувати іншим.
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.