066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 4

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
125
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
3 Грудня 2017
Розділ магістерської / бакалаврської (Бухгалтерський облік)
Не мала достатньо часу на виконання моєї дипломної роботи, тому звернулась до Вас за написанням останнього розділу. Велике Вам спасибі за роботу. Була приємно вражена оперативністю та якістю виконання мого замовлення. Відтепер знатиму, що Вам можна цілком і повністю довіряти!
24 Серпня 2017
Кваліфікаційна (бакалаврська-дипломна) робота (Історія)
Велике дякую вам за якісно виконану кваліфікаційну роботу, в червні захистився на 5 (відмінно). Всі недоліки виправлялися відповідно до рекомендацій керівника в найкоротші терміни. Окреме спасибі координатору Аллі, за посередницьку роботу і гарне ставлення! За 4 роки користування даним ресурсом жодних непорозумінь не виникло. Буду й надалі звертатися до вашого агенства. Рекомендую всім новачкам!!!
11 Травня 2017
Курсова (Журналістика та видавнича справа)
Замовлену курсову роботу захистила на 5 (відмінно). Велике спасибі автору. Були звісно невеличкі помилки (опечатки), але в цілому робота виконана гарно. Буду рекомендувати своїм друзям та знайомим звертатися до "Магістра".
2 Квітня 2017
Курсова (Банківські операції)
Гарно дякую Вам за курсову роботу. Викладачі оцінили на відмінно!!!!!!
11 Грудня 2016
Підсумковий есей (Література українська)
Замовляла ессе - зробили дуже швидко роботу, дуже якісно написано. Завтра буду здавати, побачимо)) Дуже вдячна за роботу))Думаю, будемо співпрацювати))
27 Жовтня 2016
Контрольна (Менеджмент, управління персоналом)
Замовив контрольну роботу, за 3 дня отримав готову. Швидко, якісно. Дякую !!!
3 Червня 2016
Курсова (без практичної частини) (Загальна, вікова та педагогічна логопсихологія)
Большое спасибо за качественно написанную курсовую работу! Оценили на 5! Я довольна!:) Переживала, что будут проблемы из-за большого объема работы (с вложениями получилось около 76 листов, само содержание вышло на 44 при желательных 35), немного даже сократила. Но все обошлось как нельзя лучше! Так что буду обращаться еще, если вдруг понадобится. "Новичкам" советую это агенство. Еще раз СПАСИБО!
17 Травня 2016
Магістерська (дипломна) (Кримінальний процес)
Задоволений виконаною магістерською роботою. Обрав виконавця викладача. Роботу було оформлено дуже добре і при будь-яких зауваженнях все швидко виправляла. В самому тексті було декілька застарілих вставок з кодексу, проте на оцінку це не вплинуло. Загалом робота написана добре, раджу замовляти тут. Також хотів додати, що ціна набагато дешевше ніж в інших, а по якості не поступається. Говорю це, бо знаю однокурсників які замовляли в інших місцях.
6 Травня 2016
Курсова (Російська мова)
Хочу выразить огромную благодарность всем тем - кто принимал участие в написании работы: за ваш профессионализм, быстроту и качество. Отдельное спасибо за вашу отзывчивость,понимание и доброту. Пусть всегда с вами будет удача.
3 Травня 2016
Бакалаврська (дипломна) (Краєзнавство)
Як "справжній" студент, написання бакалаврської роботи відклав на останній момент. Дякуючи професіоналізму співробітників агенства, вони в короткий термін допомогли з написанням роботи. Виконавець справжній професіонал – за що ЩИРО ДЯКУЮ!!! Даруйте й надалі іншим позитивні та приємні емоції: доброту, людяність, турботу! Щиро дякую! Успіхів Вам в Вашій подальшій діяльності! Дасть Бог, магістерську замовлятиму теж у Вас (хотілось би цього ж самого автора для виконання – це мої думки на перспективу).
21 Квітня 2016
Звіт з практики (Економічний аналіз)
Оформлений звіт з аналізу згідно до вимог!!! Навіть, якщо були зауваження від викладача то не значні, в загальному доступні для сприйняття висновки, гарно оформлені таблиці і розрахунки, навіть діаграми відмінні!!! Я задоволена не зважаючи на зауваження викладача! А головне саме актуальне - ціна не дорого, порівняно з університетами!
10 Квітня 2016
Курсова (Історія)
Робота виконана справді на високопрофесійному рівні, причому за досить доступною ціною. Автору-виконавцю - респект і уважуха!!!
10 Квітня 2016
Курсова (Кримінальне право)
Робота - просто супер. Виконавець справжній професіонал - за що ЩИРО ДЯКУЮ!!!Замовлятиму ще. Рекомендую всім!!!
25 Березня 2016
Магістерська (дипломна) (Міжнародне право)
В мене не вистачало часу на виконання роботи самому. Довго вагаючись, я все-таки вирішив звернутися за допомогою. Знайомі порадили цю компанію. В процесі співпраці був дуже задоволений, а місцями і здивований від уваги і опіки, розуміння і оперативності. Мені випав дуже прискіпливий керіник-хабарник, було дуже складно виконувати видумані примхи керівника, але цей шлях ми терпляче пройшли разом до переможного кінця. Чому я дуже задоволений! Окреме дякую за додаткову допомогу в підготовці з виступом та відповіддю на рецензію! Що доречі не входило в перелік послуг, згідно інформації на сайті, але вони були надані. (чи можливо я не помітив, що входять =)) Дякую за ЩИРУ людяність!На цьому особлива увага, оскільки я не знаю як вам, але мене дістало всеоточуюче лицемірство. У наш час це велика рідкість! Цей невеликий відрізок часу залишиться у меня в пам`яті назавжди! Даруйте й надалі іншим позитивні та приємні ємоції доброти, турботи, людяності! Я вдячний за все! Успіхів Вам в Вашій подальшій діяльності!
16 Березня 2016
Розділ магістерської / бакалаврської (кримінологія)
Дуже вдячний вам, допомогли з дипломною роботою захистився на добре, раджу вас своїм знайомим.
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.