0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 5

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
247
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
17 листопада 2021
Магістерська дипломна (Державне управління)
Гарно виконано роботу. Дякую за співпрацю
12 листопада 2021
Стаття для студентів (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
Работу выполнили на высочайшем уровне и раньше времени. Я остался доволен. Спасибо большое!!!
10 листопада 2021
Звіт з практики (Вступ до спеціальності фінанси, банківська справа та страхування)
Замовляла звіт з навчальної практики, звіт виконаний вчасно, ціни адекватні. Я задоволена роботою на всі 100. І розумію, що це не останній раз я тут замовляю роботу)
10 листопада 2021
Есе (Теорія держави та права)
Усе чудово. Викладач оцінив роботу на максимальний рівень. Дуже дякую, сподіваюсь, що наступні роботи будут виконані на той же рівень, що і ця.
8 листопада 2021
Тези (Туризм)
4 листопада 2021
Курсова (Економіка)
Дуже дякую за допомогу. Все клас.
23 жовтня 2021
Контрольна (Облік і звітність в оподаткуванні)
Дякую за якісну виконану роботу. Виконано на високому рівні.
23 жовтня 2021
Контрольна (Безпека життєдіяльності (БЖД))
15 жовтня 2021
Тези (Маркетинг, рекламна діяльність)
Дуже швидко і якісно виконали роботу, я задоволена і буду звертатись ще.
13 жовтня 2021
Контрольна ("Державне будівництво")
благодарю. быстро и качественно.
8 жовтня 2021
Задачі, кейси (Адміністративне право)
Все дуже якісно, правки внесли оперативно!
6 жовтня 2021
Тези (Природознавство)
дякую за безкоштовну поправку)
3 жовтня 2021
Задачі, кейси (Адміністративне право)
Замовлення виконане оперативно та якісно! Дуже задоволений роботою!
19 вересня 2021
Контрольна (Інвестування, інвестиційна діяльність)
Швидко, якісно, дуже розгорнуто і зрозуміло! Дякую щиро!
17 вересня 2021
Реферат (Логістика)
Дякую, гарна робота!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.