066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 5

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
114
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
21 Червня 2015
Бакалаврська (Журналістика та видавнича справа)
Дякую за чудову бакалаврську роботу! Захистила на "відмінно" з відзнакою)))
9 Червня 2015
Дипломна (облік і аудит )
Дуже дякую за якісне виконання дипломної роботи!!Працюють справжні фахівці! Буду рекомендувати всім! Захистила на "відмінно" ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28 Травня 2015
Магістерська (Мистецтво та культура)
Захистились! Пятірочка!) Спасибі за якісне виконання складної магістерської роботи!
25 Квітня 2015
Курсова (Соціальна робота)
Дякую за курсову роботу! Вдячна за швидке та якісне виконання! Рекомендую всім. Співпраця з "Магістром" приносить задоволення та відмінні оцінки. Свою курсову захистила на "відмінно". Ще раз дякую!!!
22 Квітня 2015
Дипломна (Економіка)
Спасибо большое за дипломную работу и за помощь, оперативность и своевременность. Буду рекомендовать Ваше агентство! Особая благодарность Алле, которая всегда на связи и готова помочь. Спасибо еще раз!
24 Березня 2015
Дипломна (Економіка підприємств)
Зробили все якісно і вчасно, враховували всі мої зауваження! Дякую за допомогу! Рекомендую всім! Диплом захистиив на 95 (А)
4 Березня 2015
Магістерська (Економіка підприємств)
Замовляв тут не одну роботу (дипломну, контрольні, розрахункові). Дуже вдячний за вчасне виконання, все було виконано в строго в поставлені строки та за необхідності швидко перероблювалось. Порадував широкий вибір виконавців(авторів). Особливо хотів би відзначити чудову якість виконання магістерської роботи та повний супровід до самого захисту. Отримав 4бали з 5 на захисті, так як і хотів. Бажаю успіхів у Вашій справі. Дякую за все!!!)))
23 Лютого 2015
Магістерська (Державне управління)
Спасибо большое работником Магистра за хорошо подготовленную магистерскую роботу, все качественно, быстро и по заданным параметрам согласно методических рекомендаций моего института. Защитилась на 91 бал с 100 возможных. Еще раз СПАСИБО БОЛЬШОЕ. Рекомендую всем знакомым и близким Вас как высоко квалифицированных, ответственных и порядочных.
4 Грудня 2014
Курсова (Філологія)
Роботу виконали вчасно, як на мене, робота на 5, але в нас дивна викладачка, то мені 4 без захисту поставила. Я задоволена)
17 Листопада 2014
Дипломна (Менеджмент, управління персоналом)
Спасибо специалистам МАГИСТРА за качесвенную выполненную в срок дипломную работу. Защитилась на "отлично". Рекомендую всем!
20 Жовтня 2014
()
Спасибо агенству Магистр за очень хорошо выполненную работу.Все на высшем уровне , тема решена , работа готовы в сроки и даже раньше чем нужно :) Защитил диплом на 4 :) теперь буду всем советовать вас , с уважением Гор Улубян .
18 Жовтня 2014
Реферат (Етнодемографічна історія країн Європи)
Дуже дякую вам за реферат. Робота була виконана якісно і відносно за короткий термін, успішно захистив! Попередньо замовляв у вас курсову роботу (замовлення №47900-у лютому 2014) її також захистив з величезним успіхом, ніяких дорікань з боку викладача не було!.. Вже не одноразово замовляю у вас реферати і доповіді, власне мене в них все влаштовує, термін виконання, ціна, якість. Завжди отримую високі бали по захисті! Рекомендую вас своїм друзям, а вам бажаю успіхів у всьому, побільше клієнтів і натхнення! Хай щастить!!!
16 Червня 2014
()
Дуже дякую за професійно виконану роботу. Якість роботи дала змогу добре підготуватися та захиститися на відмінно. Дуже добре працює координотор, завжди готовий до конструктивного діалогу, професійно розуміється на зборі інформації, вимогів і допрацювання робот. На замітку користувачам. Чим уважніше Ви віднесетесь до періоду з'ясування основних моментів написання концепції праці і узгодження плану, тим якісніше буде виконана робота і меньше лишиться питань з приводу допрацювання. Зворотній зв'язок та своєчасне узгодження замовником, між вимогами викладача та автором написання роботи- це важливий момент для отримання якісної роботи, яка задовольнить вимоги.
12 Червня 2014
()
Величезне Дякую Вам за Допомогу і Прекрасну роботу! Буквально вчора захистила свій диплом,результатом дуже задоволена! Мій керівник підказував, як краще зробити диплом, на що саме звернути увагу, і в агенстві на все це нормально реагували, що потрібно дороблювати і удосконалювати мою роботу. В кінці я отримала Глибоку Теоретичну і Практичну Дипломну Роботу! P.S. Окреме Дякую Аллі, яка допомогала і пояснювала мені всі моменти та нюанси роботи їхнього агенства (просто в мене це був перший досвід замовлення роботи, і я дуже хвилювалась, щоб все пройшло добре). Дуже приємна жінка! Успіхів Вам у всьому! Хай Щастить!!!
22 Травня 2014
Курсова (Педагогіка)
Дуже дякую за курсову роботу. За ціною ви мені підійшли, за термінами теж, а за якістю взагалі в захваті. Викладач була задоволена, похвалила "мене". Це було моє перше замовлення, я дуже хвилювалася, але тепер я можу сміло вас рекомендувати друзям. Ще раз дякую!!!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.