0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Основи раціонального та збалансованого харчування (ID:270866)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 12
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ Розділ І. Поняття про раціональне і збалансоване харчування. Розділ ІІ. Збалансованість білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у раціоні Висновок Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Показником особистого успіху будь-якої людини є здоров'я. Про його важливість говорять нескінченно, але хочеться особливо виділити міцні нерви і рівномірну роботу органів, що досягається правильним харчуванням і фізичною підготовкою. Збалансоване харчування передбачає створення чіткого графіка прийому їжі, в якому повинні знаходитися тільки потрібні для організму поживні речовини. Нераціональне харчування призводить до порушень обміну і розладу функціонального стану різних систем організму, особливо травної, серцево-судинної і центральної нервової. Збалансоване харчування – це харчування, при якому задовольняється добова потреба організму в енергії, а також підтримується оптимальний баланс мікроелементів і вітамінів. При збалансованому раціоні організм нормально розвивається, росте і функціонує. Потрапивши в організм живильні речовини повинні бути збалансовані за своїм складом. Наприклад, оптимальним вважається співвідношення енергетичних компонентів їжі - білків, жирів і вуглеводів. У необхідних співвідношеннях повинні надходити в організм вітаміни, мінеральні речовини і мікроелементи. Раціональне харчування сприяє збереженню здоров'я, опірності шкідливим факторам навколишнього середовища, високій фізичній й розумовій працездатності, а також активному довголіттю. Вимоги до раціонального харчування складаються із вимог до: харчового раціону; режиму харчування; умов прийому їжі. Правильне харчування будується з урахуванням індивідуальних особливостей. Харчування забезпечує нормальний розвиток дітей, сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної адаптації людини до навколишнього природного середовища. Успішне розв'язання проблеми харчування залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування.