0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 14

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
інше (Готельно-ресторанний бізнес)
9 стор.
Розробка харчового раціону за дієтою №5 Індивідуальна робота
2013 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
70 стор.
Роль індустрії туризму в суспільстві
2010 р.
150
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
12 стор.
РОЛЬ ОБСЛУГОВУЮЧОГО ПЕРСОНАЛУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ АТМОСФЕРИ ГОСТИННОСТІ
2020 р.
150
інше (Готельно-ресторанний бізнес)
6 стор.
Санітарно-гігієнічне обстеження готелю «Надія
2012 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
27 стор.
складські приміщення ресторану на 300 посадкових місця
2016 р.
250
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
49 стор.
Стандарти обслуговування у підприємствах готельного господарства
2016 р.
100
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
12 стор.
Стандартизація та сертифікація послуг
2015 р.
25
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
16 стор.
Статистика у ХХ столітті
2012 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Статистичне дослідження готельно-ресторанних комплексів України
2023 р.
200
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
55 стор.
Створення в місті Києві ексклюзивної кав'ярні "Капучино"
2020 р.
750
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
113 стор.
Стратегія оптимізації витрат готелю
2016 р.
2000
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
18 стор.
СУЕМ, Варіант №1, Готельна індустрія України, №1339
2010 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
15 стор.
СУЕМ, Варіант №2, Готельна індустрія України, №1340
2010 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
16 стор.
СУЕМ, Варіант №6, Готельна індустрія України, №1341
2007 р.
50
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
53 стор.
Сучасні аспекти технології виробництва страв із картоплі
2013 р.
85
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!