0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 18

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
117 стор.
Управління господарською діяльністю ресторану «Спотикач
2016 р.
2000
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
116 стор.
Управління господарською діяльністю готелю
2016 р.
2000
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
107 стор.
Управління доходами готелю
2016 р.
2000
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
54 стор.
Управління елементами внутрішнього середовища ресторану
2012 р.
200
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
116 стор.
Управління матеріальними активами ресторану
2017 р.
2500
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
112 стор.
Управління матеріальними ресурсами готельно-ресторанного комплексу
2015 р.
1800
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Управління номерним фондом готелю
2015 р.
200
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
122 стор.
Управління персоналом готелю
2014 р.
1200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
55 стор.
Управління продуктивністю праці на підприємстві
2010 р.
150
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
118 стор.
Управління ресурсним потенціалом ресторанно-готельного комплексу
2016 р.
2000
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
115 стор.
Управління ресурсним потенціалом готелю
2014 р.
1200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Управління якістю продукції в сучасному ресторані
2024 р.
900
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
28 стор.
Формування ідеї проекту
2013 р.
70
бакалаврська (Готельно-ресторанний бізнес)
76 стор.
Формування іміджу готельного підприємства
2021 р.
800
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
45 стор.
ФУНКЦІОНУВАННЯ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ В ГОТЕЛІ
2022 р.
400
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон»
2011 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
Характеристика та особливості ресторанів класу «люкс»
2024 р.
350
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
41 стор.
Холодний цех студентського кафе
2014 р.
50
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!