0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 13

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості організації засобів розміщення для масового туризму
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості організації курортних готельних господарств
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
45 стор.
Особливості організації обслуговування коктейлю-паті
2019 р.
140
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості організації підготовки та обслуговування бенкету-кави
2019 р.
140
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості підготовки бенкетів-прийомів
2019 р.
140
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
12 стор.
Особливості функціонування готелів біля аеропортів
2019 р.
70
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
54 стор.
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ГОТЕЛІВ
2021 р.
500
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
54 стор.
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ГОТЕЛІВ
2021 р.
250
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
48 стор.
Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів
2010 р.
150
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!