0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 13

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
50 стор.
Проект туристичного готелю 4* на 200 місць
2015 р.
500
бакалаврська (Готельно-ресторанний бізнес)
75 стор.
Проект флотелю на 40 номерів зі смузі-баром у м. Миколаїв
2015 р.
550
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
136 стор.
Проектування готельно-ресторанного комплексу в м. Харкові
2015 р.
2500
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Проходження практики в ресторані Теодора готель Шале Грааль м.Трускавець
2014 р.
200
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
39 стор.
Проходження практики в ресторані Вогні Баку
2015 р.
200
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
18 стор.
Реклама на туристичних/готельно-ресторанних виставках та ярмарках
2016 р.
80
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
17 стор.
Рекламно – інформаційна діяльність у готельно – ресторанному бізнесі
2011 р.
10
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
10 стор.
Ресторан української кухні «Мітла»
2023 р.
100
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
60 стор.
Робота виробництва птахо-гомілкового цеху дієтичної їдальні
2010 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
46 стор.
Розвиток готельного бізнесу в Америці
2012 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Розвиток готельного господарства в Закарпатському регіоні
2013 р.
200
бакалаврська (Готельно-ресторанний бізнес)
97 (з додатками) стор.
Розвиток готельної справи в Україні в ХІХ-ХХ ст.
2018 р.
400
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
70 стор.
Розвиток організаційної культури субєкта готельного бізнесу
2023 р.
640
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
55 стор.
Розрахунок гарячого цеху дитячого ресторану на 35 місць»
2016 р.
500
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!