0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 11

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
39 стор.
Організація роботи соусного відділення ресторану
2015 р.
250
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
38 стор.
Організація роботи холодного цеху кафе на 100 місць
2015 р.
250
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
42+додатки стор.
Організація сервісного процесу у готелях ділового призначення"
2015 р.
400
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
50 стор.
Організація харчування в санаторіях (овочевий і кондитерський цехи)
2018 р.
500
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
6 стор.
Основні та додаткові послуги ресторану
2015 р.
25
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
37 стор.
ОСОБЛИВОСТІ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ У ГОТЕЛЬНІЙ ГАЛУЗІ
2023 р.
150
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
12 стор.
Особливості обслуговування типу шведського столу
2018 р.
90
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
35 стор.
Особливості організації ділових готельних господарств
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості організації засобів розміщення для масового туризму
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Особливості організації курортних готельних господарств
2015 р.
200
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!