0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 15

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
71 стор.
Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг
2010 р.
150
бакалаврська (Готельно-ресторанний бізнес)
50 стор.
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ
2023 р.
7000
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
42 стор.
Технологійний проект овочевого цеху ресторану з кількістю місць 200
2014 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
47 стор.
Технологічний проект виробничого приміщення закусочної на 30 місць
2023 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Технологія виготовлення перших страв
2013 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
45 стор.
Технологія виготовлення сашимі
2013 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Технологія виготовлення страв з ферментативного м’яса
2013 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Технологія виготовлення супів
2013 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Технологія запечених м’ясних страв
2013 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
65 стор.
ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ
2012 р.
30
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
35 стор.
Технологія організації бенкету-фондю
2013 р.
300
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
73 стор.
Технологія приготування їжі в ресторані категорії «люкс» на 60 осіб»
2014 р.
600
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
18 стор.
Технологія продукції ресторанного господарства
2013 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
17 стор.
Технологія продукції ресторанного господарства
2013 р.
50
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!