0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 8

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
35 стор.
Організація банкет чаю на 24 особи
2014 р.
130
інше (Готельно-ресторанний бізнес)
21 стор.
Організація банкету-фуршету Індивідуальна робота
2014 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
29 стор.
Організація виїзного банкету з нагоди 50-літнього Ювілею на 34 особи
2013 р.
400
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
36 стор.
Організація виробництва в кондитерському цеху ресторану
2016 р.
100
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
Організація готельного господарства
2013 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
16 стор.
Організація готельного господарства
2012 р.
50
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
31 стор.
Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства
2012 р.
20
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
53 стор.
Організація екскурсійних послуг
2010 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Організація зон відпочинку в готельному господарстві
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
28 стор.
Організація й технологія надання послуг з харчування у номерах готелю.
2015 р.
75
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
41 стор.
Організація надання послуг в курортному готелі категорії 5 зірок
2016 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
39 стор.
Організація нежитлових груп приміщень готельного підприємства
2012 р.
100
бакалаврська (Готельно-ресторанний бізнес)
43 стор.
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ «ЗУСТРІЧ ШКІЛЬНИХ ДРУЗІВ»
2022 р.
2000
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
44 стор.
Організація обслуговування в суші-барі японської кухні
2023 р.
200
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!