0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 5

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
37 стор.
Індустрія гостинності Львівщини
2012 р.
150
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
91 стор.
Інноваційна діяльність в готелі (на прикладі ТзОВ "Євроготель")
2014 р.
800
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Інноваційні підходи до обслуговування відвідувачів кафе «Локо»
2014 р.
250
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
53 стор.
Інноваційні форми екстремального туризму
2015 р.
250
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
Інститут культури, Варіант №1, Організація готельного господарства, №2521
2009 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
17 стор.
Інститут культури, Культура гостинності, №2517
2009 р.
50
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
28 стор.
Інформаційні системи персонального обліку в готелях.
2016 р.
150
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
70 стор.
Інформаційні технологiї обслуговування споживачів готельних послуг
2023 р.
640
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
40 стор.
Ірландська кухня
2012 р.
400
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
45 стор.
Історико – культурні пам'ятки Смілянщини
2015 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
43 стор.
ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ В КИЄВІ
2013 р.
400
магістерська (Готельно-ресторанний бізнес)
110 стор.
Кадрові технології готелю
2017 р.
2500
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
70 стор.
Кафе на 50 місць
2015 р.
35
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
12 стор.
Класифікація та історія туризму
2015 р.
25
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
63 стор.
Класичні і сучасні технології супів
2011 р.
150
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!