0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 9

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
33 стор.
Організація обслуговування споживачів у піцерії
2013 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
35 стор.
Організація обслуговування туристів у транзитному готелі
2012 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
60 стор.
Організація послуг гостинності у ботелі
2011 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
51 стор.
Організація праці персоналу готелю «Nyvkyplaza»
2021 р.
250
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
21 стор.
Організація ресторанного господарства
2013 р.
50
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
31 стор.
Організація роботи борошняного цеху вареничної на 60 місць
2013 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
25 стор.
Організація роботи борошняного цеху млинцевої на 60 місць
2013 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Організація роботи гарячого цеху (супове відділення)
2015 р.
250
розрахункова робота (Готельно-ресторанний бізнес)
54 стор.
Організація роботи групи торговельних приміщень в ресторані Nikas
2022 р.
350
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
33 стор.
організація роботи кондитерського цеху дитячого кафе на 50 місць
2013 р.
100
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Організація роботи кондитерського цеху дитячого кафе на 50 місць
2013 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
47 стор.
Організація роботи курортних підприємств готельного господарства
2017 р.
250
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!